reklama
wiikki 37tc to nie jest źle, Grześ się urodził 37tc+3, wiem, że lepiej jakby dzieciaki chociaż z tydzień dłużej posiedziały, ale będzie dobrze :* Fabian da radę :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czekamy na wieści :*
Cześć
Mieszkanie jest oficjalnie nasze w sobotę przychodzi chłopak od remontu i omówimy nasz mały lifting, może pójdzie szybciej niż myślałam - mam nadzieję cichą
Cześć
Mieszkanie jest oficjalnie nasze w sobotę przychodzi chłopak od remontu i omówimy nasz mały lifting, może pójdzie szybciej niż myślałam - mam nadzieję cichą
agamemnon
Fanka BB :)
Wiadomość od Wiikki: "Dzisiaj będzie cięcie aaa". Kciuki dla Wiikki.
Trzymam mocno&&&&&& !!!!!!!!!!!
Mar-chew
wiki - trzymam kciuki! powinno być ok. moja szefowa urodziła w 36 tc i mała nie została zakwalifikowana jako wcześniak bo sama oddychała
Hej hej.
Napisalam posta i mi wcielo :/
WIKI mocno &&&&& zacisniete! Fabianek ma piekna wage i ciaza donoszona takze super!
MARCHEW jak tam?
BENFICA gratuluje mieszkania!
PHOEBE oby synkowi nic nie bylo!
Ja wczoraj mialam wizyte i generalnie znowu do doopki
Szyjka dalej poleciala.. ma 0,5cm, rozwarcie na ok 1,5-2cm i stala sie bardzo miękka i podatna
Wojtus wazy tylko 2050g a liczylam na duzo wiecej.. w 2tyg przybrał 250g wiec ponoc w normie +- bł pomiaru.. wody, łozysko wszystko w normie wiec nie ma sie do czego przyczepic.. 5 lipca moge wstac z łozka i jak lekarz powiedział, moge rodzic. Waga mam sie nie przejmowac bo maly przybiera a biorac pod uwage ciaze z Michalem mam po prostu malutkje dzieci.. w moim szpitalu najwazniejszy jest tydz ciazy i stan dziecka a waga jest drugorzedna (musi byc 2kg) i jak Wojtus bedzie w dobrym stanie i dostanie dobra punktacje to nie bedzie miał łatki wcześniaka. No powiedzmy, że mnie uspokoił
Takze jeszcze 10 dni i wstaje z łóżka :-)
Napisalam posta i mi wcielo :/
WIKI mocno &&&&& zacisniete! Fabianek ma piekna wage i ciaza donoszona takze super!
MARCHEW jak tam?
BENFICA gratuluje mieszkania!
PHOEBE oby synkowi nic nie bylo!
Ja wczoraj mialam wizyte i generalnie znowu do doopki
Szyjka dalej poleciala.. ma 0,5cm, rozwarcie na ok 1,5-2cm i stala sie bardzo miękka i podatna
Wojtus wazy tylko 2050g a liczylam na duzo wiecej.. w 2tyg przybrał 250g wiec ponoc w normie +- bł pomiaru.. wody, łozysko wszystko w normie wiec nie ma sie do czego przyczepic.. 5 lipca moge wstac z łozka i jak lekarz powiedział, moge rodzic. Waga mam sie nie przejmowac bo maly przybiera a biorac pod uwage ciaze z Michalem mam po prostu malutkje dzieci.. w moim szpitalu najwazniejszy jest tydz ciazy i stan dziecka a waga jest drugorzedna (musi byc 2kg) i jak Wojtus bedzie w dobrym stanie i dostanie dobra punktacje to nie bedzie miał łatki wcześniaka. No powiedzmy, że mnie uspokoił
Takze jeszcze 10 dni i wstaje z łóżka :-)
Mar-chew
moje skurcze są zupełnie bez sensu... w ogóle nie są regularne... raz co 5 minut za chwilę za 13 i po godzinie i znowu za 7...
reklama
Agamemnon juz mojemu lepiej, ciagle chyrla, ale jutro do szkoly idzie, a raczej na wycieczke jedzie, na szczescie jeszcze ladna pogoda, bo od piatku to najchetniej nogi za drzwi bym nie wystawiala, ma lac do przyszlego piatku Mam nadzieje ze pogoda sie nie sprawdzi...
Malusiolka dziekuje :*
Wikkii &&&&&! Niespodziewanie Cie wzieli, super ze dzidzia bedzie dzisiaj z Toba Nawet nie mialas czasu na stresowanie sie.
Benfica a Twoj Grzes juz ma ponad miesiac! Ale ten czas leci.
Natkusia 10 dni szybko zleci i bedzie wszystko dobrze &&&&&&
Marchew dziecie jeszcze nie chce wyjsc z brzuszka, za wygodne jest Maksymalnie 5 dni sie bedziesz jeszcze meczyc?
Malusiolka dziekuje :*
Wikkii &&&&&! Niespodziewanie Cie wzieli, super ze dzidzia bedzie dzisiaj z Toba Nawet nie mialas czasu na stresowanie sie.
Benfica a Twoj Grzes juz ma ponad miesiac! Ale ten czas leci.
Natkusia 10 dni szybko zleci i bedzie wszystko dobrze &&&&&&
Marchew dziecie jeszcze nie chce wyjsc z brzuszka, za wygodne jest Maksymalnie 5 dni sie bedziesz jeszcze meczyc?