reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Marchewko kurna chata, to ja nie wiem co Ci poradzić, musisz ze swoim dzieckiem sam na sam pogadać :-D
Ja z synem to od jakiegoś 4-5 miesiąca miałam wyznaczoną datę z usg na 11.09 i normalnie urodziłam właśnie tego dnia. Teraz mam nadzieje, ze też tak będzie choć znając moje szczęście to przenoszę :baffled:

mychunia, ide na wątek :-)

dzizes, tak mnie spanie łamie, że się chyba poddam ;-)

Melduje się ze żyje. Niestety syn cos nie domaga i byliśmy u lekarza ale wszystko czyste. Wczoraj goraczkowal, cały czas kaszle i leje mu się z nosa. Jak przyszlismy to dosłownie padlam na lozko i z chęcią bym się zdrzemnela.

Phoebe zdrówka dla synka! Daj mu coś rozgrzewającego, niech pod kocem siedzi i będzie dobrze.

U mnie zaczęło lać i kilka razy zagrzmiało. Pojechałam więc ciut szybciej po Młodego i ma teraz zajęcie, bo przyszło mu krzesło do biurka więc siedzi i tworzy dla mnie rysunki ;-) Miałam się wybrać do koleżanki na kawe ale przy takiej pogodzie najlepiej gnije mi się w domu :tak:

Phoebe, zdrówka dla synka.

Mychunia, gratuluję synka :*

Dziewczynki, dostałam wczoraj pod wieczór maila od naszej Pani Admin, która zaprasza do zgłaszania się do testowania kosmetyków Dave Purely Pampering. Tutaj macie stronie do zgłoszeń -babyboom.pl/testy/dove_purely_pampering_test.html

Właśnie dostałam smsa od wiikii. Wiikii prosi o kciuki. Jest właśnie w szpitalu, bo bolała ją blizna po poprzedniej cc i jak zrobili jej ktg, to był zarys skurczy. Pisała też, że zostanie na obserwacji, albo wypuszczą ją do domu. Wiikii bardzo się boi i potrzebuje naszych kciuków.

reklama
Do góry