reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Marchewka - nic się nie stresuj urodzić zdążysz a nuż cię w nocy obudzi :) w końcu to noc świętojańska.

Mama Tomeczka - hehe moja tez listę zrobiła i mówi żeby w pt wieczorem jej nie przeszkadzać bo się będzie pakować......
Co do ginki to już 2 mce temu mówiła że bez problemu da ale nie wiem czy wie że ja chce tak do końca.

Dzwoniłam do lekarki Julki i mamy pojawić się w piątek u niej bo waha się czy dawać młodej leki skoro ta dobrze się czuje. Jutro mamy zrobić morfologie już widzę jej minę......

reklama
hej
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

ja się zaczynam coraz bardziej denerwować dzisiejszą wizytą..

benfica współczuję oparzań :-(

MamaTomeczka, mnie tak zawsze uczyli. I nie mam za co się gniewać.

Dzisiaj jestem wykończona. Od rana sprawy na mieście załatwialiśmy, a później sprzątanie w domu i M trochę mi pomógł posprzątać, a teraz w pracy jest i po 20 tej ma być w domu. Za to sobota i niedziela będzie nasza :) Zapisałam Oliwie do ortopedy, ale wizyta dopiero na 6 listopada :/, a logopeda na 14 sierpnia - dzień przed urodzinami Roksanki. Szkoda mi tylko, że ten ortopeda tak późno. Na dodatek babka, która była w rejestracji była bardzo nie miła. Zapytałam się tylko co zabrać na pierwszą wizytę, a ta z buzią do mnie.

Dzisiaj jakiś dziwny dzień mam. Może dlatego, że koszmar miałam. Śniło mi się dzisiaj, że moja mama umarła i rozmawiałam i widziałam ją aż do końca pogrzebu. Strasznie przeżyłam ten sen, aż musiałam do mamy zadzwonić. Martwię się o nią, bo z nią coraz gorzej, a jest już po zawałach i udarach. Na szczęście u mamy w porządku.

Mychunia, kciuki za wizytę :*

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Mar-chew KCIUKI!!!!&&&& Niech juz sie zacznie!:tak:

Benfica Wspólczuje poparzenia:-( Wiem jak to boli, kiedys sie oblalam olejem prosto po smazeniu, co za ból ajjj:-(

Malus
Nie smutaj, sny sa przeciwnoscia rzeczywistosci i Twoja Mama na pewno bedzie zyla jeszcze długo, długo!!!:tak:
Wysłałam Ci dane na priv do tabelki rozpakowanych mamusiek, ale nie wiem czy dostalas, bo nie mam w wyslanych :hmm:

A u nas w porzadku, wszystko do przodu... Amelcia to aniołeczek, w nocy ładnie spi, raz się budzi do jedzenia, czasami dwa, ale to jak wczesniej idzie spać. W dzien też wiekszosc czasu jeszcze spi, ma juz swoje pory aktywnosci, a potem pada jak mucha;-) W nocy przy karmieniu juz zasypia, odkladam do lozeczka i spi, czasami chwile postęka i po chwili zasypia, takze nie narzekam.:tak: Ja co prawda budze sie czesciej do niej, bo slysze kazde jej kwiknięcie i zaraz wstaje i patrze czy wszystko w porządku, ale to kwestia do opanowania;-)

Widze, że już coraz więcej was zaraz będzie sie rozpakowywac, a wiec trzymam kciuki mocno za was rowniez!:tak:

Mycha, tak dostałam dwa razy PW. Mi też się nie zapisują wiadomości. W ustawieniach powinna być opcja o zapisywaniu wiadomości wysyłanych.

Mycha, dziękuje :* Fajnie, że u Was wszystko ok. Ja do tej pory jak słyszę dziewczynki, to idę sprawdzić czy w porządku. Czasami coś przez sen mówią, a myślę, że coś jest nie tak. Wczoraj przez sen Roksanka "nie jaja, nie jaja" i "tata cho". Myślałam, że się zsikam ze śmiechu :p

Dziewczyny, pozdrowienia od Ewy. Pisała, że mała grzeczna i jak dobrze pójdzie niedługo wracają do domu.

hejka dziś mam dzień świstaka wrócę do domu pewnie o 21:cool2:

Mychunia - jak po wizycie?

Marchewka - jesteś jeszcze z nami ? :-p

Mycha - ja tez chcę takiego noworodka!!!

hej dziewczyny

Dziś miałam ciężką noc. Praktycznie nie spałam. Ból pleców i podbrzusza uniemozliwiał mi spanie w jakiejkolwiek pozycji. Nie wiem czy to blizna boli po ostatnim cięciu czy rozciągająca się macica ale to było nieprzyjemne. Dobrze, że w czwartek wizyta.
Dziś przyjedzie do mnie koleżanka od 10.00 i posiedzi ze mna parę godzin trochę pomoże przy Nadii. Ale się cieszę.

Marchew, jak tam u Ciebie?

Grzanka a Wy już w domu?

Mychunia jak po wizycie?

A ja dziś skonczylam 37 t zaczynam 38 t i jestem spokojna już o Fabianka, doczekaliśmy bezpiecznego terminu :)

Hej dziewczyny!
Kurde nienawidzę wstać rano gdy w domu zimno brrrrr :baffled: Dzisiaj zapowiadają u mnie dosyć duże opady deszczu , ech zeby z tego powodzi nie było :baffled:
Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka wraz z 4 letnią Julką. Było wesoło, nie powiem :tak:Oczywiście, jak trzeba do domu było jechac to się dopiero fajnie zaczeli bawić.

wiikki współczuję niespania, może jak koleżanka przyjdzie to i się zdrzemniesz troszkę? Teraz też tak bolą plecy czy juz nie??

Malusiolka, mój tez nie raz coś przez sen gada, a czasem jest tak ze rozmawiamy, a on śpi :-p

Marchewko jak tam??

Ide się umalować, zawiozę syna i będę przy posterunku ;)

Agamemnon oj zdrzemnąc raczej mi się nie uda, Naduśka mi nie da. ale dziś pójde wczesniej spać. Plecy bolą bardzo, Młody tak jest ułożony. Na szczęście juz niedługo i będzie się rozpychał ale w swoim łóżeczku.
Oj ja tez takiej pogody nie lubię :/ gdzie to nasze lato.

reklama
Do góry