reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Ewka straszne uczucie rozstajesz się na kilka dni z jednym dzieckiem dl dobra drugiego i takie rozdarcie - jednoczesna radość, że kruszynka jest i smutek, że starszaka nie widzisz kilka dni. Ale do jutra juz nie długo. Dzisiaj się popłakałam jak z Nadia przez tel rozmawiałam.

Grzanka to trzymam kciukasy napewno dzisiaj się uda - maleństwo musi wyjść i koniec ;-)

Grzaneczko, nawet nie wiem jak ten balonik wygląda. Kciuki za szybki i łagodny poród:*

Mar-chew, zaraz Twoja kolej :)

Kinia, wiem co czujesz będąc z jednym maluszkiem w domu, a drugi dzieciaczek w domu. Ja cały pobyt w w szpitalu przepłakałam z tęsknoty za Oliwią, a jak jeszcze usłyszałam ją jak pyta gdzie mama jak rozmawiałam z mężem przez telefon, to nie można było mnie uspokoić. Ciesze sie, że jutro możecie wyjść.

Tekla, przecudny jest ten Twój Tymuś :*

Kasiula, jak się czujesz, a jak Zuzia?

Benfica, fajnie mieliście na tym zakończeniu :) duży chłopak z Gabrysia :D

Mycha, fajnie że napisałaś. Buziaki dla Was:*

Asicka, Madziulek, a co z Wami i Waszymi maluszkami?:*

Byłam dzisiaj ze starszą na bilansie i dostałam skierowanie do ortopedy, bo niby Oliwka prawą stope krzywo stawia no i do lokopedy, bo nie potrafiła powiedzieć "żaba" i "ryba". Lekarza zdaniem "r" powinna w wieku 4 lat ładnie mówić. To dla mnie głupota.

Ostatnia edycja:
Malus ja te z mloda u ortopedy bylam, bo koslawi stopki i kolana:/
4 latki niby powinny zaczac w tym wieku logopedy gdy maja problemy z mowa...przewaznie zajmuja sie tym w przedszkolu, moze popatrz w necie sama jak sie powinno cwiczyc i z nia sproboj :-)
No wlasnie zdalam sobie sprawe ze niebylam na bilansie mlodej

hej dziewczyny!!! nie wiem czy ktokolwiek mnie jeszcze pamięta, kiedyś miałam taki avatar

z188771451.jpg

ja Was wszystkie dobrze pamiętam i jestem bardzo ciekawa co u Was słychać!!!
nie mam pojęcia jak to się stało ale dopiero dziś trafiłam na ten wątek :zawstydzona/y:
ale jak to mawiają, lepiej późno niż wcale i teraz mam zamiar regularnie Was odwiedzać!
wielkie buziaki dla wszytskich, którzy mnie kojarzą i małe cmoki dla pozostałych :-)

Załączniki

• z188771451.jpg
    z188771451.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry