reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kinia, chodzi o jakiś wątek w grupie zamkniętej, który kiedyś utworzyłaś. My go nie pamiętamy, a ja założyłam wczoraj nowy wątek zamknięty Ciąża Ze Staraczek 2013, aby tam wklejać swoje zdjęcia i piać coś ważnego. Jeżeli nie odpowiada mój wątek mogę usunąć :)

Grzaneczko :* Witaj Kochana.

reklama
Hejka:-)

Malus Poprosze o zaproszenie do grupy prywatnej.:-)

julia To straszna tragedia.:-( Trzymaj sie!

Bylam dzis u poloznej, wszystko ok, malutka wazy juz ok 1200g, i w sumie to wszystko czego sie dowiedzialam,;-) W moczu zadnych bakterii nie ma, cisnienie w normie, wiec wszystko ok.
Ok biore sie do roboty bo jestem w szkole.

Jezu.. znałam Kasię z moderatorek i strasznie żyłam jej historią.. miałam nadzieję, że się uda :-( po prostu nie wierzę..

miałam napisać posta ale ta wiadomość strąciła mnie z nóg..

Odezwę się później

Julia, Malusia to była grupa dotycząca staraczek 2013 i tam można było zdjęcia wrzucać. Ale nie było to chyba zamknięta grupa i była założona przez Lamorelę chyba. Ja zakładałam jedynie wątek ciąża ze staraczek. A nie można zrobić po prostu zamiast grypy, to tematu na naszym forum- zamkniętego?

Kinia, nie da się zrobić z naszego podforum wątku zamkniętego. Owszem zamkniesz temat, ale wszyscy będą widzieć co piszemy i tylko Ty i ja będziemy mogły tam pisać. Każda z dziewczyn musiałaby być moderatorem tego podforum, ale to nie możliwe. Dlatego też otworzyłam grupę zamkniętą, aby wrzucać zdjęcia. Na co dzień tu będziemy pisać, a tam pokazywać się i pisać o ważnych sprawach. Jeżeli chętne jesteście dajcie znać dodam Was :)

Cześć dziewczyny :-) dawno mnie nie było, ale jakoś nie wiedziałam co pisać :zawstydzona/y: w sumie to teraz też nie wiem co mam napisać bo jak weszłam na forum i zobaczyłam tą straszną wiadomość o odejściu Kasi to już w ogóle... masakra :-( szkoda człowieka... i dzieci...

ja jakoś się kulam. W ciągu 4 tygodni przytyłam 5kg :szok:

julia straszna historia z tą Kasią :-( najgorsze, że dziewczynki zostały bez mamy :-( mnie to zawsze boli i wkurza, że dewianci i psychopaci, którzy krzywdzą innych żyją sobie na koszt państwa, żeby potem wyjść z więzienia, a potrzebnym, przyzwoitym ludziom przytrafiają się takie tragedie :zawstydzona/y:

malus ja chętnie na zamknięty :happy:

Jak już będę na zamkniętym napiszę, co u nas ciekawego ;-)

A tak to nudy... małż w trasie, ja słomiana wdowa... ;-) jeszcze 2tyg i chyba L4 ;-)

reklama
Hej. Straszna tragedia z tą Kasią.:-( Biedne dzieciaczki. :-(

Ja dziś z Leną zostaje w domu, bo jest przeziębiona, źle się czuje i nie chciała iść do przedszkola. Niech się wyleży, może jutro będzie lepiej, oby...

Miłego dnia!:tak:

Do góry