reklama
agamemnon
Fanka BB :)
Straszne, ogromnie mi przykro i aż mnie ciarki przeszły :-(Jestem zalamana na moim watku zmarla kolezanka na raka ,znalysmy sie prawie 5lat :'''(
Osierocila dwojke coreczek...
Najgorsze jest to ze na tym samym watku inna kolezanka dowiedziala sie ze ma raka:'(
Ogromy ból dla wszystkich, ogromny
Cyntia85
Julia - ta Kasia? Jeszcze parę dni temu pisała, że czeka aż ta choroba się skończy, aż wyzdrowieje.... :-( Pamiętam jak Emalia w styczniu pisała, że potrzebna jest pomoc finansowa dla niej. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czują jej bliscy :-( Dwójka małych dzieci :-( :-(
Grzankaa
Cześć dziewczyny.
Julia - przykro mi, współczuję :*
Jak tam się czujecie? Bo mi dzisiaj trochę słabo i duszno.. masakra
Julia - przykro mi, współczuję :*
Jak tam się czujecie? Bo mi dzisiaj trochę słabo i duszno.. masakra
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Cześć dziewczynki.
Przepraszam, że tak długo mnie nie było, ale po tym szpitalu z chorobą wróciłam, więc większość weekendu przeleżałam i nawet komputera praktycznie nie włączałam.
Ja czuję się lepiej, tyle, że mam katar. Zaraz wychodzę z Nadią na zakupy, bo ją też rozebrało, więc do przedszkola też nie poszła. Tak w ogóle to od kwietnia Nadia zostaje w domu, płacę prawie 400 zł za przedszkole, a Nadia jest tam 3,5h , więc póki co zostaje w domu, bo dla mnie to bardziej opłacalne i więcej tak naprawdę się namęczę wycieczkami do przedszkola i z powrotem. Od września mam nadzieję pójdzie do państwowego to wtedy będzie siedzieć normalnie i nikt do spania jej nie będzie zmuszał, tak jak jest w tym momencie.
Przepraszam, że tak długo mnie nie było, ale po tym szpitalu z chorobą wróciłam, więc większość weekendu przeleżałam i nawet komputera praktycznie nie włączałam.
Ja czuję się lepiej, tyle, że mam katar. Zaraz wychodzę z Nadią na zakupy, bo ją też rozebrało, więc do przedszkola też nie poszła. Tak w ogóle to od kwietnia Nadia zostaje w domu, płacę prawie 400 zł za przedszkole, a Nadia jest tam 3,5h , więc póki co zostaje w domu, bo dla mnie to bardziej opłacalne i więcej tak naprawdę się namęczę wycieczkami do przedszkola i z powrotem. Od września mam nadzieję pójdzie do państwowego to wtedy będzie siedzieć normalnie i nikt do spania jej nie będzie zmuszał, tak jak jest w tym momencie.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Julia, jak przeczytałam Twoją wiadomość, aż mi dreszcze przeszły po całym ciele W dziale zamkniętym pisałyśmy jej, że będzie dobrze ;(
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Iwo faktycznie ale niepamietam nawet gdzie i jaka? moze poczekamy a zKinia sie wypowie na ten temat jak faktycznie to usuniemy ta lub tamta...
Jak sie czujesz?
No wlasnie Kinia jak sie czujecie?
O czym mam się wypowiedzieć? Bo jakoś doczytać się nie mogę?
reklama
Cyntio tak to wlasnie ta Kasia... Przy takiej tragedi czlowiek staje na chwile i docenia to co ma...my tak latwo zapomniamy o tym jak zycie jest kruche i trzeba je doceniac....
Kinia na temat watku ktory utworzylas, o czym on byl?
WIesz co w sumie masz racje z tym przedszkolem, wogole masakra ile za nie placicie!!! my za 7 godz placimy jakies 170zl z obiadem,
dokladnie pozniej ja wyslesz do panstwowego
Kinia na temat watku ktory utworzylas, o czym on byl?
WIesz co w sumie masz racje z tym przedszkolem, wogole masakra ile za nie placicie!!! my za 7 godz placimy jakies 170zl z obiadem,
dokladnie pozniej ja wyslesz do panstwowego