reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Witam w ten piękny pochmurny sobotni poranek ;-)

Monarti - witamy!!

Ja w czwartek zaliczyłam 1 wizytę, jest kropka z echem serca, 27.03 idę z wynikami badań to już cos więcej będzie widać. Wcześnie byłam w porównaniu do pierwszej ciąży bo wtedy 9t4d. Wcale się nie czuje ciążowo, tylko brzuch wieczorem się ujawnia a rano już go niema.

Miłego dnia życzę wszystkim, ja lecę na zakupy a potem będę robić rurki z kremem ;-)

reklama
Dzień dobry kochane :-)

Gośka03 u mnie tylko czuć brzuszek jak cały dzień jestem na nogach :-) tylko mdłości dokuczaja na wieczór :-( ale już nie długo :-) w środę wizyta będzie 10tc i 4 dzień pierwszy raz usłysze serduszko :-)już się nie mogę doczekać

Julia :-) może taki wątek powstać ale zamknięty to jednak publiczne forum i wszyscy mogą to czytać ;-) ale pomysł ok :-)

Życzę miłego dnia

Hejka :-)

witam nowe mamusie :-)

można założyć grupę zamkniętą :tak: też chętnie Was zobaczę!

U nas pogoda do doopy i z humorem też średnio..

Miłego dnia.. :*

hej dziewczyny - straszny sen miałam, chyba po rozmowie z przyjaciólka beta wyszła 19000 gdzie 3 tyg wcześniej było 10000:baffled: nie jestem ekspertem ale chyba nie zbyt duży ten przyrost

Monarti - witaj , ja mam w pt usg 7tc2d też liczę na serducho, tym bardziej ze często podbrzusze mnie ćmi, a dziś to mi się w nim przerwraca

co do fotek to mozemy na FB się dodać to zobaczycie:tak:komu dać link do mojego profliu na priv?

Iwo powyżej 1200 beta podwaja się co 72-96 godzin, a powyżej 6000 wolniej niż co 96 godzin.

Po pierwsze rośnie! Niby w 3 tygodnie mało urosła, ale niech jeszcze czeka. Na październikówkach jest kobietka, u której beta wolno rosła i pęcherzyk wolno rósł. Chciała się z nami żegnać, a na wizycie zobaczyła serduszko w końcu.
Nasza Emalia też długo czekała za serduszkiem.
Za ile koleżanka ma kolejną wizytę?

Ostatnia edycja:
Julia, można zrobić taki temat, ale ja wolę w zamkniętej grupie pokazać siebie, albo na FB też w zamkniętej. Nie chce aby ktoś później wykorzystał moje zdjęcia.

Benfica, z tą pogodą miałaś rację. Nad ranem się obudziłam i słyszałam jak deszcz pada i wiatr mocno wieje. Ale zimno... nawet nie chce się z domu wyjść. Dobrze, że wczoraj dziewczynki na placu zabaw się wybawiły, bo dzisiaj nie będzie na to szans. Pada.

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio.:-) Od rana słonecznie, a w nocy lało i strasznie wiało, że wstawałam wszystkie drzwi zamykać, bo ciągle coś dudniło. Na szczęście do samego rana słoneczko:cool2: Wziełam się za porządki... Lena u koleżanki, mąż pomaga koledze przy naprawianiu auta, a ja sobie powolutku sprzątam, z przerwą na BB.;-)
Ja jestem za grupą zamknięta na FB. :tak:

goska03 Gratuluję udanej wizyty i przede wszystkim serdusia.:tak:

Uciekam dalej sprzątać i obiadek szykować, dziś kurczak w potrawce i ziemniaczki.
Miłego weekendu!:-)

Cytnia - we wtorek ma kolejne usg, do tego czasu ma sprawdzić przyrost bety. Póki nie ma krwawień nikt nie podejmuje decyzji. Będą czekali.

Iwo, u mojej siostry pierwszą ciąże usunęli, bo się nie rozwijała, a drugą ciąże miała podobnie do Twojej koleżanki. Lekarz napisał jej skierowanie do szpitala na usuwanie, ale w szpitalu dali tydzień czasu na sprawdzenie i dzięki temu okazało się, że dzieciaczek zdrowy i zaczął prawidłowo rosnąć. Teraz córka mojej siostry ma 3 latka :) Kochana, trzeba myśleć pozytywnie. &&&&&& aby jednak było wszystko w porządku.

reklama
Witam w sobotę i ja :)
Czekam nadal za łóżeczkiem i wózkiem, mam nadzieję, że po niedzieli już będę mogła odebrać.. A wgl od zmiany pogody strasznie boli mnie głowa, w nocy myślałam że oszaleje i na nieszczęście nie miałam nawet apapu w domu :/
Witam nową mamusie:)
A co do zamkniętej grupy na fb to też jestem za :) Jakby co dajcie znać.

Do góry