reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Dzień dobry

Zostałam zaproszona przez Malusiolke kochana na ten wątek :-)

Staraliśmy się z mężem od grudnia 2013:-) udało nam się z drugim cyklu :-) w niedzielę będzie już skończone 10 tyg zacznę 11 :-) to moja 3 ciążą , starszy syn na 5 lat druga zakończyła się poronieniem w 6 tyg :-) teraz podobnie jak Wy chucham i dmucham aby donosić nasze malenstwo :-)

reklama
Monarti Witaj i rozgość się u nas!:tak: Zycze Ci spokojnych kolejnych 30stu tygodni.;-)

Malus
Dzięki Kochana. No własnie tak pomyślałam, że musze kupić sobie magnez, bo już mi się skończył, witaminki też mi się kończą także musze odwiedzić apteke. ;-)

Witam

My jak codzien pol dnia na dworze:) mloda do domu niechce wchodzic;p

Ja dzis w tylku mam wymerdane;/ prawie caly dzien dzis sprzatalam na jutrzejsza imprezke a od rana ruszam z jedzonkiem...

Benfica kochana dbaj o siebie, niema zartow! Mam nadzieje ze juz wiecej sie sytuacja nie powtorzy!!!

Monarti witamy:)

Cyntia jejciu to juz 11 tydz?

Naprawe dziewczyny czas leci i widac to po Was suwaczkach:)

Malus
idzie wiosna, ja mialam ochote na zmiane:) wlosy zapuszalam wiec niemialam zamiaru ich scinac:) ale cos z kolorkiem zrobic:)

Macie rację dziewczyny, dzidzia najważniejsza :tak: jak będzie się coś działo w ciągu tych ostatnich 2tyg, to idę do dr szybciej... a Gabryś znów jakiegoś wirusa ma :no: byłam z nim po południu u lekarki, gardło czerwone, temp. 38st., katar, kaszel... :confused2: na razie nie wchodzimy z antybiotykiem, ale na wszelki wypadek dostałam receptę, bo to weekend i byłby problem w razie tfu tfu tfu czego... :confused2: takie okresy przejściowe są bardzo zdradliwe...

mycha
dostaniesz zastrzyk i będzie ok ;-)

monarti fajnie, że jesteś - im nas więcej tym ciekawiej :-D

julia a długo zapuszczałaś włosy? Jakie długie masz teraz? Bo ja zapuszczam, zapuszczam i lipa... :confused2: mimo, że zmieniłam pielęgnację włosów, to nadal mi się szybko końce rozdwajają i nic nie pomaga i przez to nie mogę ich zapuścić :confused2:

A nas czeka leniwy weekend, nigdzie nie wybędziemy ze względu na Gabrysia :happy: już się cieszę :-D tylko jakieś małe zakupy, ogarnięcie mieszkania i leżymy do góry brzuchami :-D

Dziękuję za mile przyjęcie dziewczyny :-) wybaczcie muszę złapać temat aby odpisać każdej ale szybko się uczę ;-)

Życzę Wam spokojnej nocy ;-)

reklama
Benfica kochana ja zapuszczam od maja 2012 mialam mega krotkie wlosy,chyba mam gdzies fotke, a teraz mam jakies 25cm dluzsze...:) jak niewiecej:) a ile to razy bylam na podcieciu koncowek, z rosnieciem wlosow niema zadnych problemow, po roku mialam juz do ramion wlosy.

malus a mamy tu jakis watek w ktorym mozemy sie pokazac? bo kurcze tyle sie z Wami pisze ze juz ciekawa jestem jak wygladacie i wasze dzieciatka:)

Do góry