reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

asicka to już u Was ostatnia prosta :-D na pewno jesteś zmęczona oczekiwaniem, ale wytrzymasz przecież ;-) a u Was nie robią lewatywy? U nas pytali czy się zgadzamy i powiem Ci, że to naprawdę dobra rzecz ;-) myślę, że trochę pomaga w akcji ;-)

phoebe gratuluję II-go trymestru :-D z tymi chorobami to jest masakra jakaś... oby do wiosny...u nas Gabryś też od piątku w domu, bo go znów jakiś brzydki kaszel dopadł, jutro chyba pójdzie do żłobka - ciekawe na jak długo :dry:

madziulek jasne, że zapraszamy :-) napisz coś o sobie :happy2:

W ogóle to cześć :-D dopiero wtorek, a ja mam wrażenie, że czwartek :dry:

reklama
Asicka czopek wspomagający rozwarcie :)

Iwo to dobrze, mam nadzieję, że serduszka zakończą się w tym cyklu zielonym kropkiem :D

Agniecha zwolnienie fajna sprawa, ja musiałam iść, bo ciężkie miałam początki poza tym niestety moja praca też tego wymagała, bo w ciąży można tylko 4h przy komputerze pracować co u mnie było równomierne z mniejszymi zarobkami czyt, tylko podstawa, a tak mam zliczone z podstawy i wszystkich dodatków :D

Phoebe moja zdrowa, już od wczoraj w przedszkolu fika :D Dzisiaj nawet tatuś ją już zaprowadził po 7 jak z pracy po nocce wrócił. No to ładnie załatwili Was na pogotowiu ;/ ehhh to może taki okres faktycznie chorobowy. Gratuluję II trymestru :)

Madziulek20 witaj i oczywiście zapraszamy Cię w nasze szeregi :) Napisz coś o sobie, podaj datę porodu i która to ciąża dopiszemy Cię do naszej listy https://www.babyboom.pl/forum/stara...7/lista-ciezarowek-ze-staraczek-2013-a-68928/

Benefica, a ja mam wrażenie, że Ty się przepracowujesz kochana.

Cześć dziewczyny, dzisiaj wcześnie i bez stresu, bo Nadia już w przedszkolu. Mąż ją odprowadził po powrocie z pracy po nocce już po 7, więc na spokojnie mogę się poobijać :D O 9 jadę do koleżanki, tej brzuszkowej na plotuchy :D

Miłego dnia :)

Cześć dziewczyny
asicka 3maj się dzielnie, to juz tuz tuż, daje głowe że dzisiaj :tak:

Phoebe
a ktoś z PL nie mógłby Ci podesłać czegoś właśnie zebyś miała jak ucho zacznie boleć? Ja mam zawsze w domu pod ręką i zanim pójde do lekarza to daje i jest lepiej.
Mój od wczoraj ma gorszy katar, przy kaszlaniu boli go gardło :baffled:Pewnie jutro posiedzimy w domu, chociaż tfu tfu nic nie przesądzone.
Gratuluję II trymestru, zazdraszczam :-)

benfica!!!!!!!!! ja też właśnie az do tej chwili myślałam,ze dzisiaj czwartek :szok: Coś to musi w powietrzu wisieć w takim razie :dry:
Zdrówka dla Gabrysia.

Kinia zazdroszcze plot. Ja dzisiaj muszę pojeździć i papierkowe sprawy załatwić. Np w skarbówce :dry: Mam nadzieje, że się nie naczekam nie wiadomo ile. Startuje o 9.

Jutro mam wizytę u gin, drugą. Jeny mam stresa chyba czy wszystko jest ok.

Cyntia, Agamemnon- &&&&&& za wizyty.

Asicka - przesyłam pozytywną energię ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczyny mam 2 pytania, pomóżcie
1) moja przyjaciółka zrobiła bete we wtorek 12, 6 wynik po 6 dniach to 134. Jest ok???????

2) wiesiołek to mam brać aż ovufriend mi krecha wydzieli owulacje czy on to po fakcie robi?

Agamemnon uważaj żebyś głowy dziś nie straciła;-)

MamaTomeczka dziś mnie jeszcze nikt nie badał...:-(

Czasem boli czasem nie... Ogólnie zero regularności... :-(

I dziękuję WAM WSZYSTKIM:-*:-*:-*

witajcie

Madzulek rozgosc sie :)
Asicka &&&& nie puszczam , za szybki rozwój sytuacji
MamaTomeczka przykro mi z powodu babci, kochana babcia to skarb. Moja jest cudowna i mam nadzieje, że jeszcze długo pożyje. A torebke zakup nową :) chociaż ja odkąd mam Nadię i z nia wszedzie jezdze to moja torebka zamieniła sie na torbę do wózka
Agamemnon bedzie dobrze, trzymam kciuki za wizyte :)

A my podjelismy dezycje co do wózka, kupimy Phil and Teds dla dwójki, bedę się czaiła na używany w dobrym stanie.
Dziś odwiedzi mnie kolezanka, nie moge sie doczekać a jutro ide do pubu ze znajomymi, w którym się gra w gry planszowe :)
miłego dnia ciężaroweczki :)

mamoTomeczka, żyjesz :-p
Wiesz, że ja Cię kope lat albo dłużej nie widziałam? :cool2: Wiem jak potrafią cieszyć meble, wiem :-) Ja za około 2 m-ce będę się wyprowadzać na górę którą kończymy. No i już mi się oczy śmieją :-) Do urządzania zostanie mi ewentualnie pokoik maluszka co mnie ogromniaście cieszy :tak:

iwo ovu wyznacza owulkę po czasie więc jak się go ma brać od owulacji to chyba powinnaś sama. Co do pierwszego pytania to nie odpowiem

asicka, spoko loko :-pObchód już był??

Grzanka miłego!

wiikki też bym sobie zagrała w dobrą planszówkę. Bardzo lubie ale kompana nie mam tzn rośnie mi syn ;-)

reklama
cześć :)

Cyntia, Agamemnon, trzymam kciuki za wizytę, ja mam w czwartek i strasznie się boję &&&&&&&

Iwo, tu jest taki kalkulator, ja sobie tak sprawdzałam HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
wychodzi, że jest ok, tylko w zależności kiedy ta pierwsza beta była robiona, w którym dc

Asicka, trzymam mocno kciku, nagroda jest już blisko :)

Ostatnia edycja:
Do góry