reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciaza w uk

Bulkaasia - trzymam dzis kciuki - daj znac jak tylko bedziesz mogla :)

Ojej dziewczyny czy wasze dzieci tez tak duzo placza i ciagle sa glodne?
Moja jedna piers ciagle mnie boli, jest nabrzmiala ale nie jest czerwona i nie mam goraczki wiec mysle ze to nie jest zapalenie. ale bardzo boli podczas karmienia i po... druga juz sie przyzwyczaila.. nie wiem co zrobic zeby ta piers przestala bolec..

reklama
Margot Sofie to glodomor ale tak co 1.5h choc najchetniej przy cycku by spala;)
A co do piersi to wymacaj czy nie ma zgrubien bo moga to byc zatkane gruczloly. A wtedy idz do lekarza

Bulkaasia czekamy Na wiesci

Joanna wiem, że data była super i jeszcze miałam na godz.12 ale zmienili mi i nic sie nie dało zrobić ale juz jutro moja godzina zero:-)

Bulkasia ja myslalam,ze ty juz tulisz swojego ksiecia a tu wpis na fb ,ze jeszcze 2w1...,czemu ci zmienili date cc ?
ale do godziny zero juz blizej niz dalej,kciuki zaciskam ;-)
Katiuszka no niestety czasem pieniazki ida w smietnik...znam ten bol,ale lepiej nie ryzykowac z lekarstwami po terminie :no:

madlen79 zmienili mi datę bo ginka co miałla mi robić cc wzięła sobie wolne w tym dniu i wszystkie cesarki zostały odwołane i przeniesione. Może to i lepiej, zawsze to Mały dłużej w środku posiedzi ale jutro rano już powinien być ze mną na świecie:-)

Bylam u lekarza z ta piersia i GP powiedziala ze to grzybica piersi (nipple thrush).. i dostalam leki - flukonazole i zel daktarin. czy ktoras z was kiedys miala taka grzybice?? mala nie ma plesniawek, na mojej piersi nic nie widac ale boli mnie przed karmieniem i po. te leki podczas karmienia sa kontrowersyjne ale podobno nie ma innych skutecznych.. kurcze i znowu dylemat - brac nie brac? ale chyba nie mam wyboru bo z bolem karmic sie nie da..

reklama
cześć wszystkim!!!
Margot1 upsss niedobrze z tą piersią:-( Nigdy nie słyszałam o takiej grzybicy...eee stref intymnych to tak...ale piersi? aż poczytam w necie co to jest i jak się leczy...Widzisz, tutejsi lekarze to jacyś dziwni, niby nie dają nic w czasie ciąży i karmienia, ale jak już coś zaaplikują to z grubej ruzy od razu. Mnie nic nie dali na przeziebienie, za dwa tygodnie jak poszłam z okropnym kaszlem to chciała mi doktorka od razu antybiotyk przepisywać!!! ale kazałam jej dać najpierw jakiś syrop, a w razie gdyby nie przeszło to wtedy antybiotyk, a nie tak od razu...moze nie bedzie potrzebny. Ehhh Anglia....Mam nadzieję, że ból szybko minie i ta cała grzybica również!!!!
bulkaasia trzymam kciuki za jutrzejszy szczęśliwy dzień!!!!&&&&&&&&&&&&&&&& daj znać jak już będziesz w stanie...:tak:
Joanna_Z a Ty jeszcze w dwupaku???:szok: widzę po suwaczku...chyba, ze nieaktualny...jak się jednak zgadza, to kiedy masz datę...bo po suwaczku widać, ze jesteś już przetrminowana;-)
Trzymajcie się wszystkie cieplutko!!!

Do góry