reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciaza w uk

Bulkaasia - trzymam dzis kciuki - daj znac jak tylko bedziesz mogla :)

Ojej dziewczyny czy wasze dzieci tez tak duzo placza i ciagle sa glodne?
Moja jedna piers ciagle mnie boli, jest nabrzmiala ale nie jest czerwona i nie mam goraczki wiec mysle ze to nie jest zapalenie. ale bardzo boli podczas karmienia i po... druga juz sie przyzwyczaila.. nie wiem co zrobic zeby ta piers przestala bolec..

reklama
Margot Sofie to glodomor ale tak co 1.5h choc najchetniej przy cycku by spala;)
A co do piersi to wymacaj czy nie ma zgrubien bo moga to byc zatkane gruczloly. A wtedy idz do lekarza

Bulkaasia czekamy Na wiesci

Joanna wiem, że data była super i jeszcze miałam na godz.12 ale zmienili mi i nic sie nie dało zrobić ale juz jutro moja godzina zero:-)

Bulkasia ja myslalam,ze ty juz tulisz swojego ksiecia a tu wpis na fb ,ze jeszcze 2w1...,czemu ci zmienili date cc ?
ale do godziny zero juz blizej niz dalej,kciuki zaciskam ;-)
Katiuszka no niestety czasem pieniazki ida w smietnik...znam ten bol,ale lepiej nie ryzykowac z lekarstwami po terminie :no:

madlen79 zmienili mi datę bo ginka co miałla mi robić cc wzięła sobie wolne w tym dniu i wszystkie cesarki zostały odwołane i przeniesione. Może to i lepiej, zawsze to Mały dłużej w środku posiedzi ale jutro rano już powinien być ze mną na świecie:-)

Bylam u lekarza z ta piersia i GP powiedziala ze to grzybica piersi (nipple thrush).. i dostalam leki - flukonazole i zel daktarin. czy ktoras z was kiedys miala taka grzybice?? mala nie ma plesniawek, na mojej piersi nic nie widac ale boli mnie przed karmieniem i po. te leki podczas karmienia sa kontrowersyjne ale podobno nie ma innych skutecznych.. kurcze i znowu dylemat - brac nie brac? ale chyba nie mam wyboru bo z bolem karmic sie nie da..

reklama
cześć wszystkim!!!
Margot1 upsss niedobrze z tą piersią:-( Nigdy nie słyszałam o takiej grzybicy...eee stref intymnych to tak...ale piersi? aż poczytam w necie co to jest i jak się leczy...Widzisz, tutejsi lekarze to jacyś dziwni, niby nie dają nic w czasie ciąży i karmienia, ale jak już coś zaaplikują to z grubej ruzy od razu. Mnie nic nie dali na przeziebienie, za dwa tygodnie jak poszłam z okropnym kaszlem to chciała mi doktorka od razu antybiotyk przepisywać!!! ale kazałam jej dać najpierw jakiś syrop, a w razie gdyby nie przeszło to wtedy antybiotyk, a nie tak od razu...moze nie bedzie potrzebny. Ehhh Anglia....Mam nadzieję, że ból szybko minie i ta cała grzybica również!!!!
bulkaasia trzymam kciuki za jutrzejszy szczęśliwy dzień!!!!&&&&&&&&&&&&&&&& daj znać jak już będziesz w stanie...:tak:
Joanna_Z a Ty jeszcze w dwupaku???:szok: widzę po suwaczku...chyba, ze nieaktualny...jak się jednak zgadza, to kiedy masz datę...bo po suwaczku widać, ze jesteś już przetrminowana;-)
Trzymajcie się wszystkie cieplutko!!!

Do góry