reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciaza w uk

madlen79 współczuję złego samopoczucia, może zimne okłady sobie zastosuj.
Ja będę pod koniec paździrnika w pl to sobie kupię te witaminki i to kilka na zapas;-)

reklama
bulkaasia, madlen79- ja tez nie wiem jak dlugo sie podaje ta wit. D. Dopytam :) Widzialam tez taka w necie wit. D razem z wit. K. Na niej bylo napisane ze jak matka w ciazy nie brala wit. D to noworodkowi sie ja podaje od urodzenia, a jak brala wit. D(np. w jakichs suplementach byla) to wtedy podaje sie ja od 3 tygodnia zycia. Ale do kiedy hmm chyba nie doczytalam :rofl2:

a mnie sie kojarzy ze chyba do 3-ciego miesiaca, albo do konca 3-ciego mies. Nie pamietam juz jak dawalam corce, ale tez mialam z Pl sprowadzana bo tu tylko wit. K dostala na porodowce. Pytalam nawet GP ale powiedziala ze mi nie przepisze bo to nie jest na zyczenie. A zaczynalysmy od 3-ciego tygodnia. PAmietam ze na poczatek takie male jakby ampuleczki byly co sie na jezyk wyciskalo, super to bylo, a pozniej juz kropelki
A dziewczyny gdzie kupujecie staniki do karmienia, znaczy moze macie zamiar? bo ja jakos nie moge nic znalezc a jak juz jest to cena powala, albo rozmiary ogromne. Ja chcialabym takie jakis ladny tez, dla lepszego samopoczucia ;) ale nie wywale ponad £30 na jeden. A te tansze to takie rozne opinie tez maja....

Ostatnia edycja:
mummy ja dzisiaj łaziłam po sklepach i powiem Ci, że fajne i ładne są w H&M za około £15, przecena jest w Mothercare i były po £16.

a ja bylam tydzien temu w mothercare i nie bylo przeceny na te staniki ciazowe i do karmienia ;/ a ceny ich rzeczywiscie powalaja- 30 funtow.

mummy- tez mi sie tak wydaje ze w tej ulotce bylo napisane ze do 3 miesiaca, ale pewna nie bylam wiec nie pisalam

bulkaasia- ja tez mam taka ksiazke gdzie wypisane jest ktore badania w ktorym tygodniu, znalazlam dzisiaj ze o glukozie jest napisane- wykonuje sie przed 28 tygodniem ciazy, jesli potrzeba. Wyglada na to ze nie bedzie mi pisane miec glukozy w uk ;/

no i nabylam stanik w marks and spencer, w zasadzie to 2 bo byly w dwupaku, zaplacilam £32, to chyba nie tak zle, przymierzalam i bardzo wygodne, mam nadzieje ze bede zadowolona :tak: poprzednim razem mialam z mothercare takie miekkie non padded i nie byly dobre, nie polecam. takze radze zajrzec do m&s bo to co maja na stronie ma sie nijak do tego co w sklepie

reklama
Do góry