reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

reklama
Ej kurde,właśnie.Jeśli dobrze sprawdziłam to ostatnio pisała tydzień temu!:eek: Ciekawe o co chodzi.Mam nadzieję,że nic się nie stało i niebawem się odezwie...:eek:

A no Justyna cały zestaw już zebrała ;-)

Hejo :)
Mam nadzieję że wszystkie jeszcze w dwupakach :-p:-p:-p
Mnie od rana dziś nosi, znowu jakaś taka pełna energii :-).
wstałam o 8, poprasowałam ubranka ADAŚKA, mniej więcej ogarnęłam rzeczy bo w pon może już będę mieszkała z M :-):-):-).
No i zaraz chyba zabiorę się wreszcie za robienie prezentacji maturalnej bo to kurde czas najwyższy:-D. Nie dość że trzeba zrobić to jeszcze się nauczy ć:-):-). Wcześniej sie śmiałam że za becikowe sobie kupię gotową :-):-). Ale jakoś dam radę zrobić ją sama :-).
A jak Wam nocki minęły?
Asieńka co do Twojego Bobaska - to jeszcze tak ostatnio o tym myślałam i u mnie lekarze też przesadzali z wszystkimi zagrożeniami ciąży jakie miałam, ale to dobrze bo mimo wcześniejszego stresu teraz mam cudownego Szkraba w brzuszku ;) więc raz jeszcze mówię żebyś się nie martwiła :)).
Miłego dnia dziewczyny :))

Dzień doberek ;)
Jak zwykle spałam do połódnia i właśnie kończę śniadanko :-p

Mariola nawet nie wiesz jak bardzo Ci zazdroszczę,że będziecie mieli własne gniazdko z M ^^ Nie mogę się doczekać aż ja też zamieszkam z moim Marcinem ;-)
Prezentacja maturalna.. no no,wyzwanie :-p a jaki masz temat?

Moja mama i siostra chcą dzisiaj jechać do Reala i przy okazji byśmy mogły nakupować ciuszków dla Maleństwa ale kurcze powiem Wam,ze mam jakies takie głupie uczucie żeby lepiej sie nie śpieszyć.Poczekać do tego poniedziałku jak pojedziemy do szpitala i sie dowiem co z Dzidzą...Różne pesymistyczne myśli chodzą mi pogłowie ale poprostu jestem realistką i boje się,że może niepotrzebnie mogę nakupować tych ciuszków :-(

Jedź na zakupy jeśli czujesz się na siłach ale nie kupuj nic dla malucha tym bardziej że w razie czego to ciocia mariola podeślę Ci ubranka :D więc się nie martw .
A prezentacja na temat"motyw anioła w literaturze i malarstwie przedstaw na wybranych przykładach"
Ciekawy bardzo ale pierwszy raz muszę zrobić cos sama opierając się tylko na mojej wiedzy :D,bo wzięłam książki współczesny których nie ma w opracowaniach :D.

Asiu musisz myslec optymistycznie napewno wszytsko bedzie dobrze:*
a co do prezentacji maturalnej ja tez nie mam jeszcze nic zrobione i nie mam pojecia jak sie za to zabrac

Ciężko będzie przejść obok tych ciuszków i powstrzymać się od kupna czegokolwiek ^^
A temat aniołków całkiem fajny aczkolwiek nie kojarzę za wiele motywów z aniołami w literaturze :-p

reklama
Hehe ciężko napewno ale poćwicz swoją asertwyność dla samej siebie :D:D:D.
Co do aniołów to kurdę na razie jeszczepiszę o socrealizmie i do aniołów mi daleko wrr
co za szkoła , ciężarne powinny miec jakieś większe ulgi :pP

Do góry