reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

reklama
Ja na początku jak chodziłam do szpitala czy to na izbę czy jak mnie przyjmowali to nie miałam wyrobionego dowodu i normalnie mnie na legitkę przyjmowali :), no ale też musiałam zawsze miec gdzieś zapisany pesel bo był im potrzebny , także z dowodem to i chyba o wiele wygodniej;)

czy jeśli mam 17 lat, 18 kończę w lipcu, a termin mam na 20 maja, to do szpitala potrzebny mi dowód, nawet tymczasowy? czy wystarczy legitymacja szkolna?

ja mialam tylko legitymacje ale zawiozł mnie tata i jako opiekun on dal swoj dowod i nie bylo zadnych problemow
wybralam temat motyw smierci samobujczej

Gosia chyba bardziej by ,mi Twój przypasował:).
Tylko w ciąży to chyba bym nie dała rady się do tego przygotować, ale temat ciekawy :).
Z fantastyki to bym nuic nie naopisała i nie powiedziała :p.
Oj nie moje tematy :D.
Asieńka chyba by to lubiła:D

oj anioły to super temat , taki magiczny ;). W sam raz dla mnie :-D.
Ja to zawsze zero konkretów tylko gadanie o pierdołach także przy takim temacie akurat powinnam się odnaleźć:-D.
Dziś pogadam chyba z mama że raczej kupię prezentację , znalazłam te dotyczące mojego tematu już za 50 zł , w sumie wolalabym to przeznaczyć na zakup czegoś dla malucha ale co jak ja sama nie dam rady tego dobrze zrobić.
Cholera dziś od samego rana męczę się z głupią skzołą mam tyle pozadawamne że szok , i to przy nauczaniu indywidualnym :angry::angry::angry:

wogole ogladalysicie dzisiaj wiadomosc...:/ bylo wlasnie o tych opercajach plodu... kurde wkurzylam si ebo jeden koles sie wypowialad ze "jakby wiecej konbiet robilo badania prenatalne to bylo by mniej urodzen z chorobamu' a kur... jakby nas ktos wysylal na te badania owszem wysylkaja lekarze kobiety gdy sa po 36 a takiej 18 jak mi to nawet nie chciala paciorkowca zrobic na nfz...;/po****n...karaj ***** wogole dowiedzialm sie bo moja ciocia jest tez w ciazy tylko w 6 miesiacy gdzies i mowilam jej z mama zeby dopilnowlaa zeby jej lekarka zrobila jej przyziernosc karkowa to jak moja ciocia powiedzila swojej lekarce o tym to ta do niej ze" a po co to pani? co jak okarze sie ze dziecko am zespol dalna to je panie usunie...;/ no maskra mowie wam....;/ to jest jakis kabartret.....;/

Ja też musiałam się upominać o badania, pare razy sobie odpuściłam wykłócanie się o morfologię to później słyszałam od lekarza ze to zaniedbanie z mojej strony że nie mam aktualnej morfologii ;/

reklama
moj lekarz prowadzacy byl starszawy i mialam to szczescie ze dal mi skierowanie na badania prenatalne bo takto podobno duzo kosztuja prywatnie

Do góry