reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

No w ogole powinny być zwolnione z obowiązku zdawania matury :-D Wtedy to dopiero by się młodych matek na świecie namnożyło:-D:-D

reklama
Hehe ale chyba i tak się mnoży :p. Albo może to takie moje odczucie że jak sama jestemw ciąży to i patrzę inaczej i bardziej mnie ciekawi ten temat.
Ale w moim otoczeniu to baba za babą w ciąży :-p.
Jeszcze nidługo i becikowe zmniejszą :-D:-D:-D.
Dobrze że my załapiemy się na te z niżu demograficznego :-):-)

No ja odkąd jestem w ciąży to wszędzie ciężarne babki widzę :-p
A becikowe to kurde chamy powinni nam zwiększyć pięciokrotnie! ;-D

Hehe.. marzenia :D:D:D .
Ale w sumie młode mamy powinny dostawać jeszcze jakąś dodatkową kasę czy coś , bo przecież to naprawdę spory wydatek .
Ale nie ma co na to liczyć:D
I Ty nie jedziesz do tego reala:p?

czesc:)
No np w niemczech to samgo 2500 dostajesz becikowego i co miesiac jeszcze jakas dodatkowa kase, dofinansowania do opiekunek i wogole amy co nie cale 100 zl rodzinnego pozaytm....

reklama
czy jeśli mam 17 lat, 18 kończę w lipcu, a termin mam na 20 maja, to do szpitala potrzebny mi dowód, nawet tymczasowy? czy wystarczy legitymacja szkolna?

Do góry