reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

No i ja tez jestem i znowu mam skurcze..dziwne bo wczoraj o tej poze mneij wiecej tez mialam takie..
No powtorz test za kilka dni.. ja pametam ze robilam test w srode to wyszedl ze nie a potem 2 dni pozniej w piatek zrobilam z nowu i juz wyszlo ze jestem potem maial wizyte u gin ktory to potwierzdil...;p

reklama
Ja mam 18 i jestem w 4 miesiacu ciazy.Jeśli rzeczywiście jesteś w ciąży to na poczatku to może być dla Ciebie koniec świata,wiem to z własnego doświadczenia.Ale jak już przejdziesz przez te najgorsze,pierwsze chwile to będzie ok ;-)
A Ty ile masz lat?

a dziewczyny wy ile macie lat?? nie wiem co bedzie, ale jakies dziwne przeczucie mam, nigdy mnie cos takiego nie spotkalo...

Powiem ci szczerze ze ja tez jak zrobilam ten pierwszy tes i pokazal ze nic to dalej mailam takie przeczucie ze cos jest nei tak... no i przeczucie mnei nei mylilo....:)
ja mam 18 i termina mam na czwartek...;p(no w sumei w tym roku 19 )

heha a cos kojarze...;p no c ty zloto zdobyla... to zaje.... z tego co wiem to wszsytcy an nia liczyli...;p

reklama
Do góry