reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

reklama
Cześć dziewczyny na coprawda chodze do technikum jestem w 3 klasie, i jestem w 7 tyg ciązy. W szkole wiedza tylko moje najblizsze kolezanki i narazie nikt, ale musze powiedziec tylko nie wiem komu. Powiedzcie mi komu wy powiedzialyscie?

Violett ja jestem też w 3klasie liceum. Za trzy dni mam termin. Najpierw powiedziałam mamie, ale to był już 3 miesiąc. W szkole sami się dowiedzieli bo zauważyli brzuch. Ale reakcja była normalna. A czy Twoja mama już o tym wie ? Pozdrawiam.

hej:)
ja powiedzialm dyrektorce bardzo mila pani byla mi bardzo pomocna.. to ona powiedzial nauczyciela mnie uczacym o moim odmiennym stanie dzieki temu nie mialm zadnych problemow odnosnie szkoly.. wiedzial tez moja klasa byli dla mnie duzym wsparcem na poczatku jak jeszcze chodzilam do szkoly:) no i oczywiscie rodzica:)

Tak tak rodzice oczywiscie wiedza i cala rodzinka :) Tylko w szkole nie wiedza ale mama powiedziala ze zaoszczedzi mi stresu i sama powie w szkole :)

reklama
Do góry