reklama
M
Mysia618
Gość
Mysia618 wiem że to trudne w takiej sytuacji, ale najlepiej jak bys sie nie denerwowała teraz bo to jest nie wskazane dla bobaska. Bądz dobrej myśli, że donosisz i dzidzia urodzi się zdrowiutka jak ryba Ja w to wierze i trzymam kciuki żebys i ty uwierzyła
Ale dziwne ze nie chca dac Ci nauczania indywidualnego bo powinni, a może jak bedziesz miała zaświadczenie od ginekologa że Twoja ciąza jest zagrożona to Ci dadza?? Czy już masz taki zaswiadczenie i pomimo tego nie chca Ci przyznac??
Trzymaj sie cieplucho:*
Dziękuje za słowa otuchy)) :-):-):-);-);-);-);-)ale ja dostała zaświadczenie od ginekologa i nic z tego sobie w szkole nie robią niestety(---(
Nie ma za co kochana Na nas zawsze możesz liczyc :*
ehhh jaka głupia szkola;/ jak bys miała skonczone 18 lat to by bylo inaczej,mogłabyś poprostu nie chodzic a tak do 18 roku zycia musisz;/
Ale napewno i tak bedzie wszytsko dobrze :*
ehhh jaka głupia szkola;/ jak bys miała skonczone 18 lat to by bylo inaczej,mogłabyś poprostu nie chodzic a tak do 18 roku zycia musisz;/
Ale napewno i tak bedzie wszytsko dobrze :*
hejo
widze ze nasze "stare " babyboomki już tu nie zaglądają;/
ale witam nowe Mamy .
Ja w środę urodziłam przez cc , o 23:55 , 3750 g mojego Szczęścia, Adaś dostał 10pkt .
Teraz leży sobie szczęśliwutki.
a jak Wy się trzymacie ?
widze ze nasze "stare " babyboomki już tu nie zaglądają;/
ale witam nowe Mamy .
Ja w środę urodziłam przez cc , o 23:55 , 3750 g mojego Szczęścia, Adaś dostał 10pkt .
Teraz leży sobie szczęśliwutki.
a jak Wy się trzymacie ?
Hehe początki ciąży... )
Oj ja też miałam ciekawie przez całe 9 miesięcy, czułam się okropnie.
Za to teraz- po cc i jestem pełna sił. Całkiem inaczej bez tych kg w brzuszku, ale mimo wszytsko nadal przy serduszku.
Zobaczycie jak Wam szybko zleci.
I dziękuje za gratulację)
Oj ja też miałam ciekawie przez całe 9 miesięcy, czułam się okropnie.
Za to teraz- po cc i jestem pełna sił. Całkiem inaczej bez tych kg w brzuszku, ale mimo wszytsko nadal przy serduszku.
Zobaczycie jak Wam szybko zleci.
I dziękuje za gratulację)
reklama