reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

To zależy jak mój dzieciaczek bedzie to znosił. Rodze w listopadzie wiec 3 klase skoncze napewno i pewnie wrzesien pazdziernik bede chodzila listopad daruje sobie i potem zobacze jak szybko dojde do siebie :)

reklama
Ja przestałam chodzić 2 tygodnie przed terminem jak już zaczęłam się gorzej czuć. Termin mam na wtorek, ale już czuję, że to może być lada moment.

No to trzymam kciuki :) No ja tez zamierzam chodzic jak najdluzej do szkoly zeby nie zawalic, ale jak sie bede zle czula no to nie bede ryzykowac i sobie odpuszcze... I teraz teraz troche dni przez mdlosci opuscilam. I jeszcze ostatnio barala mnie jakas choroba wiec wolalam zostac w domu i wyzdrowiec bo potem by bylo ciezko.

:-)Witajcie mamuśki:*
ja jestem w 2 klasie Liceum:) i mam zagrożoną ciąze poronieniem:( niestety nie chcą mi przyznać nauczania indywidualnego masakra :((
czekam na orzeczenie z ośrodka jakiegoś tam hmmm...ciekawe czy mi przyznadzą??:(
a u was jak tam samopoczucie???
pogoda okropna :(

Ojej to smutne co piszesz Mysia618 trzymam kciuki aby wszystko było dobrze z Twoim maleńswem :* I zeby ci przyznali indywidualne nauczanie. A myslalam juz o tym jak Ci nie przyznaja?? Bo masz juz skonczone 18 lat prawda?

Mysia618 bardzo współczuję. Na początku też mi mówili, że moge nie donosić ciąży. Ale musisz być dobrej myśli.:*
Violett dzięki. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych komplikacji.

reklama
Mysia618 wiem że to trudne w takiej sytuacji, ale najlepiej jak bys sie nie denerwowała teraz bo to jest nie wskazane dla bobaska. Bądz dobrej myśli, że donosisz i dzidzia urodzi się zdrowiutka jak ryba :) Ja w to wierze i trzymam kciuki żebys i ty uwierzyła :)

Ale dziwne ze nie chca dac Ci nauczania indywidualnego bo powinni, a może jak bedziesz miała zaświadczenie od ginekologa że Twoja ciąza jest zagrożona to Ci dadza?? Czy już masz taki zaswiadczenie i pomimo tego nie chca Ci przyznac??

Trzymaj sie cieplucho:*

Do góry