reklama
No to trzymam kciuki No ja tez zamierzam chodzic jak najdluzej do szkoly zeby nie zawalic, ale jak sie bede zle czula no to nie bede ryzykowac i sobie odpuszcze... I teraz teraz troche dni przez mdlosci opuscilam. I jeszcze ostatnio barala mnie jakas choroba wiec wolalam zostac w domu i wyzdrowiec bo potem by bylo ciezko.
M
Mysia618
Gość
:-)Witajcie mamuśki:*
ja jestem w 2 klasie Liceum i mam zagrożoną ciąze poronieniem niestety nie chcą mi przyznać nauczania indywidualnego masakra (
czekam na orzeczenie z ośrodka jakiegoś tam hmmm...ciekawe czy mi przyznadzą??
a u was jak tam samopoczucie???
pogoda okropna
ja jestem w 2 klasie Liceum i mam zagrożoną ciąze poronieniem niestety nie chcą mi przyznać nauczania indywidualnego masakra (
czekam na orzeczenie z ośrodka jakiegoś tam hmmm...ciekawe czy mi przyznadzą??
a u was jak tam samopoczucie???
pogoda okropna
Ojej to smutne co piszesz Mysia618 trzymam kciuki aby wszystko było dobrze z Twoim maleńswem :* I zeby ci przyznali indywidualne nauczanie. A myslalam juz o tym jak Ci nie przyznaja?? Bo masz juz skonczone 18 lat prawda?
M
Mysia618
Gość
dopiero we wrześniu kończe 18 lat niestety
reklama
Mysia618 wiem że to trudne w takiej sytuacji, ale najlepiej jak bys sie nie denerwowała teraz bo to jest nie wskazane dla bobaska. Bądz dobrej myśli, że donosisz i dzidzia urodzi się zdrowiutka jak ryba Ja w to wierze i trzymam kciuki żebys i ty uwierzyła
Ale dziwne ze nie chca dac Ci nauczania indywidualnego bo powinni, a może jak bedziesz miała zaświadczenie od ginekologa że Twoja ciąza jest zagrożona to Ci dadza?? Czy już masz taki zaswiadczenie i pomimo tego nie chca Ci przyznac??
Trzymaj sie cieplucho:*
Ale dziwne ze nie chca dac Ci nauczania indywidualnego bo powinni, a może jak bedziesz miała zaświadczenie od ginekologa że Twoja ciąza jest zagrożona to Ci dadza?? Czy już masz taki zaswiadczenie i pomimo tego nie chca Ci przyznac??
Trzymaj sie cieplucho:*