LOI jezeli jestes katoliczka to nawet nie powinnas czytac horoskopow!bo nasza wiara to neguje, ja kiedys bylam u smiesznego pana ktory strzepywal zla energie ze mnie do wiadra z woda i powiem ci ze wyleczyl mnie z uciazliwych boli ucha srodkowego ktore przechodzilam bedac dzieckiem, za mna w kolejce stala nasza sasiadka ktora weszla po mnie i jakby to powiedziec moje problemy przeszly na nia. z zapaleniem ucha meczyla sie miesiacami podczas gdy ja (ODPUKAC)...
tak wiec napewno jest cos w tym ze istnieje sila nadprzyrodzona, zreszta wystarczy poczytac ,,potege podswiadomosci,, jezeli caly czas powtarzamy ze jest do doopy to tak jest, nalezy otaczac sie tym co dobre.ale czytajac twoj post zdziwilo mnie ostatnie zdania,,...nalezy udac sie do egzorcysty....,,
DLA WSZYSTKICH NOWYCH MAMUS ANIOLKOWYCH (***)
tak wiec napewno jest cos w tym ze istnieje sila nadprzyrodzona, zreszta wystarczy poczytac ,,potege podswiadomosci,, jezeli caly czas powtarzamy ze jest do doopy to tak jest, nalezy otaczac sie tym co dobre.ale czytajac twoj post zdziwilo mnie ostatnie zdania,,...nalezy udac sie do egzorcysty....,,
DLA WSZYSTKICH NOWYCH MAMUS ANIOLKOWYCH (***)
Ostatnia edycja: