reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam.mam pytanko do dziewczyn które brały clexane 0,4 ml i jest juz nie potrzebny.czy bylaby mozliwosc odpsrzedania???bardzo bym byla wdzieczna.pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy.

IZW nie poddajemy się, walczymy tylko coraz częściej weny brak, kolejne kobietki zaciążają a my nadal nie, to czasem powoduje, że czujemy się gorsze, mniej wartościowe, po prostu nam smutno i przykro. ta gimnastyka to prawdziwa udręka, trzeba mieć dużo siły i samozaparcia by iść dalej, każda porażka jest bardzo bolesna - znacie to, dochodzą jeszcze skutki uboczne leków.. czasem nawet nie ma siły na rozmowę.

pozdrawiam

gatto, jak fajnie! :) będziesz miała królewnę małą :)))

perełko, duśka, przykro mi, że musiałyście tu trafić, ale witam serdecznie :)

aniołkowa mamo, pięknie to napisałaś :)

bett, co u Ciebie?:)

ja wciąż zalatana, ale jest bosko :D
ściskam Was wszyyyystkie :)

duska ja mialam zabieg robiony juz w 11 tyg ale ciaza obumarla na 9 tyg... Ja urodzilam sie w Jawnorznie a teraz mieszkam w Chrzanowie:)

Loi wlasnie wmawiam ze dobrze wyczyscili:)

Teraz bede sie ubiegala o macierzynski te 8 tyg ktore sie nalezy...

Gatto gratulacje córci :D
Pleni ja własnie pisałamze ty twarda jesteś i sie nie poddajesz dla mnie wy byłyscie motywacją ogromniastą

dziewczynki ja przelotem, siorka właśnie ma kolejna próbe porodowa, ja czekam na info jak na szpilkach jak w trakcie tej próby nie urodzi to na bank beda jej wywoływac w przyszłym tygodniu, powiedzieli jej "zajmniemy sie pania w przyszłym tygodniu" więc chyba o to chodzi :D

Witam się porannie :-)

perelka jak sie dziś czujesz? jak krwawienie?
Magda, halllllo, jak u Ciebie dzisiaj?

Ja od 6 z młodym na nogach, jednak przeziębiony jest, gorączka z rana była, więc do przedszkola nie poszedł:baffled:

Za pkt honoru postawilam sobie robić mężulkowi śniadania rano, coby do pracy głodny nie wychodził i by włączać te rzeczy do diety, które gin zalecił na poprawę nasienia :-) także jajo było:-)

Loi u mnie już lepiej z jajnikami :) Piersi mnie za to okropnie bolą, jak to mówi moja mama - jak nie urok to sraczka :) We wtorek lub środę dostanę okresu, więc brzuch mi wystaje jakbym miała mega wzdęcie. Nienawidzę tego uczucia! Zdrówka dla maluszka życzę! :)

reklama
Do góry