reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Perełeczko wiem że to trudne ale napiszę Ci że to piekne ze strony "szpitala"...dobrze gdy ludzie ułatwiają Ci sprawę w podjęciu decyzji a nie ją utrudniaja, a wierz mi pierwszy raz słyszę o takim szpitalu jak Twój. trzymaj się dzielnie. przytulam.

Duska wtam i Ciebie. przytulam jak tylko mocno się da.

Gatto gratuluje córy...

Plenitude doskonale wiem co czujesz...ostatnio tak sobie przypomniałam jak ja się czułam jak kolejne dziewczyny fasolkowały a ja nie. z jednej strony cieszyłam się za nie a z drugiej wszystko bolało od środka...

u mnie lepiej. plamienie było jednorazowe, pewnie po wysiłku bo ogólnie mało się ruszam z powodu bóli miednicowych. za to jak zjadłam śniadanie to zaczęłam wymiotować strasznie...potem usnęłam na pół dnia a jak wstałam to już było po wszystkim. nie wiem co mi było ale z tego wszystkiego ogoliłam sobie wreszcie nogi, doprowadziłam do porządku ciałko i teraz jestem gotowa na szpital:-D. jeszcze tylko się spakować:happy:

reklama
aniii bardzo się cieszę, że już lepiej się czujesz:-) już tak niewiele Ci zostało, trzymam mocno kciuki za spokojną końcówkę :-):-):-)

mnie bierze poranne spanie, ale jak tu zasnąć, jak młody spać na bank nie będzie:eek:

Loi zawsze miałam 28 dni cykl, więc wypada mi we wtorek okres. Nie wiem jak to będzie po stracie dzidziusia, ale obecnie przygotowuję się właśnie na ten czas. Testu robić nie będę, kusiło mnie dzisiaj rano, ale dałam sobie spokój. Skoro beta we wtorek nie wykazała nic, to albo nic tam serio nie ma, albo za wcześnie jest. Zrobię we wtorek-środę ewentualnie, jak @ nie będzie. Psychicznie już porzuciłam szansę na bobo w tym cyklu i nawet dobrze się czuję, bo nie mam spiny :)

hej dziewczynki:-) anii super ze bylo to jednorazowe,jeszcze troszeczke i bedziesz tulic malenstwo;-)magda dobrze ze juz sie nie nakrecasz tak jest lepiej pozniej unikamy rozczarowania i łez ze znow sie nie udało.A nóż widelec będziesz mile zaskoczona:-)Loi powiedz mi kochana co twoj M musi jesc by poprawić nasienie?pozdrawiam.

witam nowe mamusie bardzo mi przykro,przytulam.
Pozdrawiam was wszystkie buziaki:*

Ostatnia edycja:
hmm jak u mnie z paleniem no siedzę dziś w domu nie poszłam do sklepu po fajki i mam nadzieję ,że wytrwam w swoim postanowieniu zaraz się biorę za obiadek to ręce czymś zajmę i może się uda rzucić raz a dobrze najwyższa pora.
ja tak wpadam na chwilkę ogarnęłam się trochę bo ostatnio się strasznie zaniedbałam tylko tworzyłam przetwory i nawet na makijaż czasu nie miałam ,a dziś postanowiłam ,że się odchamię
:-)
Witam nową aniołkową mamusię bardzo mi przykro , przytulam i zapalam światełko (*) zostań z nami w kupie raźniej.

Hej,
Gatto gratuluje córeczki:) Imie wybrane?
Loi przyłaczam się do pytania Angel co mąz musi jeść,aby poprawić nasienie? Może ja mojemu zaserwuje:) Mi by się nioechiało wstawać żeby M zrobić śniadanie. Witaj w klubie my też mieliśmy pobudke przed 6:/ Ala 5.45 wyspana i zadowolona:/ Dużo zdrówka dla synka!!
Kobietka z czego przetwory robiłas?
Magda88 a wcześniej Cie piersi bolały przed okresem?
Anii super, że już się lepiej czujesz:) Ja to pamiętam przy skurczach goliłam nogi, bo niespodziewałam się , że tak szybko urodzę.
Nowe Aniołkowe mamusie witam i zapalam światełko dla Aniołka!!!!

Ja dzisiaj zabralam się za sprzątanie, bo już brudno było. Wcześniej bałam się odkurzać, bo Alusia zwracała i nie daj Boże by się zakrztusiła, a ja bym nie słyszała to byłby problem. idziemy dzisiaj do kontroli bo zastrzyki się kończą, mam nadzieje, że już więcej nie dopisze tylko da leczenie doustne. Ala nie jest zdrowa do końca, nadal kaszle,ma stan podgorączkowy, katar. Mój M ma kociał teraz w pracy,boje się, że w tym cyklu jego plemniki się nie spiszą. Jak ostatnio się staraliśmy to długo nie mogliśmy zajść bo M był przemęczony,niewyspay, a teraz widze będzie powtórka z rozrywki:(

Ostatnia edycja:
Kwiatuszku - kuruj się i dbaj o siebie. a o co chodzi z moczeniem nóg? nie wolno?

Gosiulku - jak miło Cię widzieć

Loi - wysyłaj CV! jak zafasolkujesz, to się będziesz martwić co dalej a jak się czymś zajmiesz to jest większa szansa na fasolkę. spójrz na Kasię - miała taki sam dylemat jak Ty a zobacz jak tryska pozytywną energią. super, że masz takiego fajnego gina. dużo zdrówka dla Twojego synka!

Duska89 - bardzo mi przykro z powodu Twojej straty, zapalam światełko
[*] dla Twojego Aniołka. nie szukaj winy w sobie, bo jej tam nie znajdziesz. nie zastanawiaj się dlaczego Ciebie akurat to spotkało. mi pomogła wiara w to że taki był dla mnie plan i że jest w tym wszystkim jakiś sens nawet jeśli ja go nie jestem w stanie dojrzeć. daj sobie czas na żałobę, płacz jeśli masz taką potrzebę i pamiętaj że wszystko to co teraz czujesz jest zupełnie normalne

Dorotka - dużo zdrówka dla Ciebie. przyjmuj grzecznie wszystkie leki i uzbrój się w jeszcze trochę cierpliwości. pamiętaj że szykujesz domek na całe 9 miesięcy

Johana - przykro mi, ale już nie mam

Plenitude - proszę mi nie wypisywać takich głupot! "znamy się" nie od dziś i wiem że jesteś dużo wartościowsza niż niejedna dziewczyna którą znam. może jestem naiwna ale głęboko wierzę że już niedługo będę czytać o Twoich dwóch kreseczkach

Kasia - dzięki, u mnie całkiem ok. dzisiaj byłam na wizycie u gina, szyjka mi się znowu skróciła i mam przez 2 tygodnie więcej leżeć a później mogę już rodzić. ogólnie nie mam już siły na nic - taka niedołężna się czuję. niby brzuch mały i wydaje mi się że mogłabym dużo rzeczy zrobić a energii brak. cieszę się bardzo że jesteś taka zadowolona z tej pracy

Aniii - cieszę się że już się lepiej czujesz. a na kiedy masz cc wyznaczone?

reklama
Angel - mam e-papierosa ,ale i tak popalałam takie zwykłe jakoś nie mogłam się odzwyczaić , a dziś już prawie wpół do 13 ,a ja nie byłam po fajki jestem dobrej myśli ,że wytrzymam bez e-papierosa i bez takich fajek.
Agnieszko - robiłam przeciery pomidorowe , buraczki i paprykę.

Do góry