reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
gosiulek- na razie jest ok, w majtach czyściutko, serduszko dzisiaj pan doktor na usg pokazał i jestem już w domu, teraz szukam jakiegoś dobrego gina, który mógłby się tą ciążą zająć, a ty jak sobie radzisz?

karola- no jest nieziemsko fajna, ale musisz się cieszyć, poród od 1 do 6 krótki? to fajnie że gładko poszło

Ilii
- ???????

lenka
- jak ty się w ogóle czujesz?

Witam weekendowo
Karola nie moge sie napatrzec,Ala cudna,taki slodziak

Ilii kurcze trudna sprawa,mam nadzieje jednak,ze wszystko sie wyjasni i wybierzecie najlepsze rozwiazanie.

Majra ciesze sie,ze juz jestes w domu,to znaczy,ze sytuacja opanowana.Teraz duzo odpoczywaj,a maluch bedzie sobie rosl.Trzymam kciuki.

Alez dzis kiepska pogoda,az nic sie nie chce.Maly rano tak sie przewracal,ze az sprawialo bol.Maz siedzial i robil takie oczy:szok:ze zdumienia.Oczywiscie stwierdzil,ze silny po tatusiu,a niech sie chlopina cieszy,nie zaprzeczylam.
Mam troche sprzatania,ukladania prania,ale len na dupke wszedl:tak:

Pozdrawiam cieplo wszystkie forumowiczki

Majra w takim razie bardzo się cieszę. Ni zadawaj już trudnych pytań wójtowi.;-)
Odpoczywaj
A ja? Hmm robię wszystko żeby się nie poddać.Wymyslam sobie robotę tam gdzie jej nie ma nawet.
Dzisiaj nie mam siły ręką ruszyć.Mózg śpi:sorry2: Nie mogę się obudzić.

karola krótkie wędziedłko jest problemem, bo uniemożliwia ssanie, a na przyszłość może prowadzić do wad wymowy. Lekarz powinien był to podciąć, to taka błonka pod językiem

Ilii współczuję powikłań po # :/ chyba nigdy nie wiadomo, czy "lepszym" /przepraszam za słowo/ wyjściem w tej sytuacji jest zabieg czy samoistne oczyszczenie :(

hej mam pytanie nie wiem dlaczego ale strasznie boli mnie mięsień w ręku nad łokciem i chciałam użyć altacet żel ale na ulotce jest napisane że trzeba skonsultować nie wiecie czy nogę sobie to miejsce posmarować bo nic przez ta rękę zrobić nie mogę

Kobietko a może wcale nie będziesz musiałą leżeć jak już zajdziesz w ciązę...nigdy nic nie wiadomo

Marta1988 u mnie to samo połeżenie...rzeczywiscie ja też późno poznałam płec i gina mi stwierdziła że to też tak na 100 pr nie może powiedzieć. ja tam marzę o cc, mam nadzieję że papiery które załatwiłam od chirurga pozwolą mi na to nawet jak mała się przekręci. ostatni poród wspominam bardzo źle.

Plenitude dziękuję za radę. w tym momencie Lila średno z 50 razy na dzien mówi że mnie kocha, wtedy tego nie było, wiec coś tam chyba jest na rzeczy...ale może w końcu się przekona że nie mogłabym jej przestać kochać od tak...

pokłóciłam się z mężem...brrrr robimy ogóry kwaszone a ten co chwila do mnie że to źle, to nie tak....a pomyśleć że sama go uczyłam kiedyś robić te ogóry:-(. przykry buc, cham i prostak...phi

Dzięki Kochane. zostawili mnie w szpitalu. mam jakąś zmianę na jajniku i podejrzewają ciążę pozamaciczną:-( ... strasznie się boję...
tylko jak to jest możliwe skoro wcześniej wszystko miałam w macicy.....????
nie wspomnę już o lekarzu który robił mi wczoraj usg..

reklama
Illi kochanie przykro , nie dawno na innym wątku dziewczyna była w ciąży , ale beta zbyt wolno przyrastała, była u lekarza który widział pęcherzyk a okazało się że ma ciąze pozamaciczną. Lekarze tłumaczyli że jest coś takiego jak odbicie lustrzane i wydaję się ze pęcherzyk jest w macicy, tylko że u niej był w jajowodzie :-(.
Dobrze że jesteś w szpitali , może w końcu obejrzą Cię dokładnie

Do góry