reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dokladnie nie do dna bo jak dzidzia wyjdzie to jeszcze tatusiowi w łebek popuka i zapyta dobrze ci tak dobrze.

czarna-cos w tym jest wiesz faceci to taki typ stworzonek co to bardzo wyczulone sa na punkcie swoich klejnotow i zolnierzykow a jak juz cos tam nie gra to wielce obrazeni chodza no bo jak to ja facet najlepszy i niepowtarzalny a mam problem.Czasem ciezko im sie z tym pogodzic i odgradzaja sie murem zamiast pogadac i problem rozwiazac.

Ostatnia edycja:
reklama
Aga, dokladnie! Przeciez nie bede dzieciolowi opowiadac potem, jak to tatusia od malego strony poznawal.:-D Co do czulosci meskiej na punkcie klejnotkow itd. Bylam w ciezkim szoku, jak po dluzszym czasie bezowocnych staran, moj chlop oswiadczyl ze jak sie okazja trafi, to on by sie przeszedl sprawdzic swoja armie. Juz nawet mialam obczajonego laba, tylko pozostawala kwestia pobytu w kraju. No, ale zaszlam i temat przegladu armii sie zamknal.

Cześć Wam dziewuszki:)

Ledy MK :no::wściekła/y: przytulam cię kochana los zachichotał znowu nie tak miało być:-(

Wiecie tak piszecie o tej luteinie czy dupku i aż nie wiem co myśleć ja biorę luteinę 3x1 teraz mam wątpliwości :zawstydzona/y:

Nie było mnie ponieważ neta mi jeszcze nie zrobili w ch... lecą jak zwykle zresztą. W poniedziałek użądliła mnie wieczorem pszczoła w powiekę, rano jak wstałam zobaczyłam jednym okiem boksera, okropnie wyglądałam dzisiaj jest już ok. Mój brzuch rośnie coś niemiłosiernie wielki:zawstydzona/y: to dopiero 8 tydz a ja wyglądam jakbym w 6 m-cu była.Nie wiem czym to spowodowane jest.

zjola mam nadzieję że sytuacja z lubym się wyjaśniła???
as a ja z prośbą poproś aby wszystko było ok u nas wszystkich z bb:) życzę kochana aby pogoda wam dopisała i aby nóżka nie dawała o sobie znać:)
vjolka jak zdrówko?? Mnie ost też dopadła trzęsawka z gorączką ale jakoś dzięki Bogu przeszło.
karolcia &&&&&&:)
czarna a pytałas swojego czym to jest spowodowane że on nie chce się starać o dzidzię??? Podał jakieś sensowne argumenty?? Przecież on wie że TY chcesz....
aniunia dobrze że się odezwałaś &&&&kciki za zdrówko:) Będzie dobrze Musi być!!
No mój w Niemczech mówi że praca lekka to o tyle dobrze a mi narazie tęskno po 20 lipca chcę jechać do niego zobaczymy Codziennie sie boję o fasolinkę najchętniej codziennie bym chciała mieć USG
Buziaki kochane

oj jak solidnie pogrzmiało i polało az net padł :D 5 minut po tym jak se zartowałam z babianki :D
tak se myślałam o tym moim staranku na sierpień i mi igusia do głowy wlazła że miałyśmy sie starać obie w tym czasie i tu ps ona gdzies wyjaechała i mi umkło czy co bo chyba dawno jej tu nie było? ktos cos wie?

Ej, EwelinaK, nie przeginaj z ta luteina i bierz ladnie. Jestes w 9 tygodniu... USG bylo? Ciaza bezzarodkowa nie bierze sie z brania luteiny czy dupka - "wspomagacze" moga ja jedynie przedluzyc, odwlec moment kiedy organizm ja odrzuci. Jesli masz brac luteine to masz ja brac. Masz mozliwosc zrobienia scanu wczesniej niz ja, wiec i diagnostyka jest inna. Lady MK wylapala temat szybciutko i to jest w tym bagnie duzy plus, a Ty nie popadaj w panike.

EwelinaK26 niech zgadnę wzdęcia masz ponadnormę? Ja bynamniej miałam okropeczne i przez to brzusio jak balonik, choć wiedziałam ze macica wielkości jabłuszka nie jest tego przyczyną nie mogłam sie na niego napatrzeć :D

lady MK bardzo mi przykro. Mimo tego wszystkiego cieszę się z twojej postawy. Łatwiej jest mysleć, że dziecka nie było. Mieć siłę na następne starania. A się udaje przecież. Przykładów tu na forum jest mnóstwo.

karolcia jak się @ tak jeszcze przez 2 dni nie pojawi to ja bym betkę strzeliła :)

pozdrawiam was wszystkie!!!

Ok, Ilona - zrob mocz, z wynikami do ogolnego. Urolog nie musi byc konieczny, z takimi problemami u mnie radzil sobie ogolny. I to bylo w czasach kiedy NFZ nie wisial nad kazdym lekarzem liczac skierowania. Jak zrobisz badania, bedzie mniej wiecej wiadomo co i jak.

reklama
witajcie...
Lady.... przytulam....

U mnie pozostał tylko katar i straszny, duszący kaszel...
masakra
zaczęły się duszności, dziwne "motyle" w brzuchu...
czasem jajnik zakuje, a ja od razu kierunek łazienka i sprawdzanie, czy aby wsio ok
i normalnie szok...
wcześnie drogę do sklepu a mam jakieś 500 m pokonywałam bez problemu
a teraz męczę się już w połowie
to co to będzie jak brzusio będzie większy?
wcale nie dojdę? :-D

Do góry