reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

KAROLCIA może to szaleństwo i my już się obie nakręcamy ale faktycznie piersi robią się twarde ale nic poza tym zreszta ja chyba wczoraj miałam owulację bo tak mnie ciągło ze myślałam ze zejde taki ból
kochana nie myślę nie zastanawiam się co ma być to będzie a jak będzie to się wtedy bede sie cieszyć

oj nakręcamy się kochana......a ja jeszcze jedno zauważylam...jak byłam na zakupach w sobote...to mnie po prostu obrzydzenie wzięło jak podeszłam do stoiska z wędlinami...musiałam szybko odejśc bo mi sie wszystko podniosło w żołądku....
...ale może po prostu te wędliny nie były za świeże i tyle.....:eek:
Eh....Kaśka, Kaśka....to będzie bardzo długi miesiąc.....:tak:

reklama
Kasiu to ja bede sie bała za Ciebie a Ty idz na luzaka:-D.

A tak wogóle to dzien doberek.Moja córcia dzis zaszalała i jak zasneła o 23 wczoraj to obódziła sie dopiero dzie o 6.30:szok: :tak:na papu.Wiec Veronika zadowolona i mama wyspana.A w dodatku wczoraj pierwsze przytulanki zaliczylismy;-):-).Troche dziwnie po tak długim czasie ale praktyka czyni mistrza:tak::sorry:.

Buziaczki i miłego dnia.

w takim razie będę trzymać kciuki by wszystko potoczyło się jak najlepiej,jak najszybciej i po waszej myśli.:-) Buziaki.
Dziękuję z całego serca:-):-):-)
A jeśli mogę spytać, Twój mąz ma duże te żylaki? I dlaczego lekarz powiedział, że nie trzeba nic z tym robić???
Troszkę czytam w necie o żylakach powrózka i kurcze rózne opinie.....
Jak sie okaże, że jednak nie ma to wpływu na płodność.......nawet nie chcę o tym mysleć....:zawstydzona/y:

Kasiu to ja bede sie bała za Ciebie a Ty idz na luzaka:-D.

A tak wogóle to dzien doberek.Moja córcia dzis zaszalała i jak zasneła o 23 wczoraj to obódziła sie dopiero dzie o 6.30:szok: :tak:na papu.Wiec Veronika zadowolona i mama wyspana.A w dodatku wczoraj pierwsze przytulanki zaliczylismy;-):-).Troche dziwnie po tak długim czasie ale praktyka czyni mistrza:tak::sorry:.

Buziaczki i miłego dnia.
witaj,
i Tobie miłego dnia :-)

Dziękuję z całego serca:-):-):-)
A jeśli mogę spytać, Twój mąz ma duże te żylaki?
NIE MA ZA CO :-D WIESZ W GRUNCIE RZECZY TO NIE MAM POJĘCIA JAK DUŻE MA TE ŻYLAKI:zawstydzona/y: ALE MĄŻ PRACUJE W WOJSKU I CO JAKIŚ CZAS MA DOKŁADNE BADANIA.WOJSKOWY LEKARZ NIE KAZAŁ MU TEGO RUSZAĆ ALE DECYZJĘ ZOSTAWIŁ JEMU.OWSZEM BAŁ SIĘ ŻE TO PRZEZ NIE NIE MOGŁAM Z POCZĄTKU WOGÓLE ZAJŚĆ W CIĄŻĘ ALE JAK WIDZISZ NA SUWACZKU DOCZEKALIŚMY SIĘ NASZEJ GWIAZDY.WIĘC NIE WIEM JAKI TO MA WPŁYW NA PŁODNOŚĆ ??

KINGUŚ OGROMNE GRATULACJE:-):-):-) CÓRCIA PRZEŚLICZNA:-):-):-).:-)
KOCHANE WITAM WAS W PONIEDZIAŁKOWY RANEK. RACZEJ NIE RANEK ALE JA DOPIERO SIĘ OBUDZIŁAM.
NIE ZAGLĄDAŁAM PRZEZ WEKEND DO WAS BO PRAWIE CAŁĄ SOBOTĘ I NIEDZIELĘ BOLAŁA MNIE BRZUSZEK NAWET NOSPA ZA BARDZO NIE POMAGAŁA:-( TROCHĘ SIĘ WYSTRASZYŁAM ALE STWIERDZIŁAM ŻE NIE BĘDĘ SIAŁA PANIKI BO TE ZASTRZYKI CO BRAŁAM CHRONIĄ DZIDZIĘ.DZISIAJ JEST TROCHĘ LEPIEJ.
KASIU TRZYMAM KCIUKI ZA STOMATOLOGA NA PEWNO NAPRAWI CI ZĄBKA BEZBOLEŚNIE:-):-)
KAROLCIA CHYBA WCZORAJ BYŁ TAKI DZIONEK JA TEŻ SIĘ Z MOIM MĘŻEM POKŁÓCIŁAM FAKT WIECZOREM WYJAŚNILIŚMY SOBIE O CO NAM CHODZI I SIĘ POGODZILIŚMY BO STWIERDZIŁAM ŻE JAK MAM GO 2DNI NA CAŁY TYDZIEŃ TO NIE WARTO SIĘ KŁÓCIĆ ALE WKURZA MNIE TO BO MAM TAKIE HUMORY ŻE MASAKRA:wściekła/y::wściekła/y:
DZIEWCZYNKI TRZYMAM ZA WAS KCIUKI ŻEBYŚCIE JUŻ BYŁY ZAFASOLKOWANE:-):-):-).

NIE MA ZA CO :-D WIESZ W GRUNCIE RZECZY TO NIE MAM POJĘCIA JAK DUŻE MA TE ŻYLAKI:zawstydzona/y: ALE MĄŻ PRACUJE W WOJSKU I CO JAKIŚ CZAS MA DOKŁADNE BADANIA.WOJSKOWY LEKARZ NIE KAZAŁ MU TEGO RUSZAĆ ALE DECYZJĘ ZOSTAWIŁ JEMU.OWSZEM BAŁ SIĘ ŻE TO PRZEZ NIE NIE MOGŁAM Z POCZĄTKU WOGÓLE ZAJŚĆ W CIĄŻĘ ALE JAK WIDZISZ NA SUWACZKU DOCZEKALIŚMY SIĘ NASZEJ GWIAZDY.WIĘC NIE WIEM JAKI TO MA WPŁYW NA PŁODNOŚĆ ??
Hehe mój tez mundurowy...na marginesie....
No nam lekarz powiedział, po tym co nas spotkało i po licznych bezskutecznych próbach, że trzeba taką ewentualność wziąć pod uwagę....ale czy po usunięciu żylaków polepszą sie wyniki nasionka to sie okaże...na razie wolę nie zamartwiać sie na zapas....trzeba przyjąć opcję, że wszystko będzie dobrze.
Dzięki za info. :-)

reklama
Do góry