czarna76
Fanka BB :)
Karola , może w necie poszperaj to znajdziesz prawidłowe wartości.no wiem więc lepiej żeby ten hormon był w normie i zastanawiam się gdzie go sprawdzić żeby się upewnić :-):-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karola , może w necie poszperaj to znajdziesz prawidłowe wartości.no wiem więc lepiej żeby ten hormon był w normie i zastanawiam się gdzie go sprawdzić żeby się upewnić :-):-).
dziękuję właśnie szukam:-):-)karola , może w necie poszperaj to znajdziesz prawidłowe wartości.
oglądała agatko ale wynik hormonu tarczycy zostawiłam w domu bo mojemu mężusiowi się tak śpieszyło że wziełam tylko badania krwi i moczu ona je sprawdziła i powiedziała że krwi są nie najgorsze i mam brać feminatal a badanie moczu mam w normie i kazała się nie przejmować.patrzyłam przed chwilą w necie -tsh samo nie jest aż takie ważne -dziewczyny tam piszą że miały np tsh kosmos (nawet 28) ale te t-cośtam 3 i 4 były w normie. No i że norma tsh w ciąży i bez ciąży jest taka sama.
Karola przecież ty byłaś ostatnio z wynikami u lekarza -to ona twoich wyników nie ogląda? Może to też nie jest aż tak dobry lekarz?
no własnie dla ciaży powinno byż max 2 a najlepiej 1-1,5....ja miałam 1,05 jak sie starałam i lekarz był bardzo zadowolony
czyli jak norma jest taka sama dla kobiet w ciąży i beż ciąży to u mnie zawsze była norma do 4 .patrzyłam przed chwilą w necie -tsh samo nie jest aż takie ważne -dziewczyny tam piszą że miały np tsh kosmos (nawet 28) ale te t-cośtam 3 i 4 były w normie. No i że norma tsh w ciąży i bez ciąży jest taka sama.
Karola przecież ty byłaś ostatnio z wynikami u lekarza -to ona twoich wyników nie ogląda? Może to też nie jest aż tak dobry lekarz?
agatko chyba nie zejdę i będę się musiał wstrzymać do kolejnej wizyty i wtedy je zrobie jeszcze raz i jej pokaże.pixella to teraz karola na serce zejdzie.... No a mąż daleko co by ją trochę uspokoił Nigdzie nie znalazłam że w ciąży ma być norma inna -no ale nie wiem nie wypowiadam się....
Powiedz lepiej co tam u was -zimko się zrobiło to znalazłaś czas dla nas?
Bosze ale mam ochotę na leczo
agatko chyba nie zejdę i będę się musiał wstrzymać do kolejnej wizyty i wtedy je zrobie jeszcze raz i jej pokaże.