reklama
Emy
Fanka BB :)
oj, moj mąz jest lwem, a mieszanka lwa z koziorozcem jest wybuchowa
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Witajcie kochane
Jakos dzis mialam taki leniwy dzien...U nas Boze Cialo wiec nie szlo sie po zakupy i caly dzien moglam sie lenic-hihi.
Edytko caly czas trzymam kciuki
Basienko gratuluje i jak pojdzie ok(a w to wierze)to zostaniemy mamuskami w podobnym czasie bo ja mam termin na 26 grudnia.
Buziaki i milego wieczorku.
Jakos dzis mialam taki leniwy dzien...U nas Boze Cialo wiec nie szlo sie po zakupy i caly dzien moglam sie lenic-hihi.
Edytko caly czas trzymam kciuki
Basienko gratuluje i jak pojdzie ok(a w to wierze)to zostaniemy mamuskami w podobnym czasie bo ja mam termin na 26 grudnia.
Buziaki i milego wieczorku.
witam was wpadłam pogratulowac basi jak fajnie sie czyta takie posty
emy trzymam kciuki za dobre wyniki badań ;-) bedzie dobrze ;-)
wracam do kucia bleeee wrrr ps mi tez gg nie dziala
wróbelku sliczny brzusio i psina tes sliczna hihi miałam takiego kolege w irlandi (nie wiem czy pisałam)to był piesek od naszego landlorda i przychodził do nas codziennie o 6.30 szczekał i kciał parówke a potem se poleżec u mnie na kolanach haha dopuki on nie wstał to ja tez nie mogłam a m narzekał że kudły wszędzie są hihi i że mu pies parówki zjada haha
emy trzymam kciuki za dobre wyniki badań ;-) bedzie dobrze ;-)
wracam do kucia bleeee wrrr ps mi tez gg nie dziala
wróbelku sliczny brzusio i psina tes sliczna hihi miałam takiego kolege w irlandi (nie wiem czy pisałam)to był piesek od naszego landlorda i przychodził do nas codziennie o 6.30 szczekał i kciał parówke a potem se poleżec u mnie na kolanach haha dopuki on nie wstał to ja tez nie mogłam a m narzekał że kudły wszędzie są hihi i że mu pies parówki zjada haha
"Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU"."
to anetka wkleila na odskoczni :-)
to anetka wkleila na odskoczni :-)
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
PATI piękne
aż mnie się troszkę oczka zaszkliły
aż mnie się troszkę oczka zaszkliły
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Moj M skorpion
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Wszystkie pouciekaly to i ja zmykam
reklama
ona26
Fanka BB :)
Emy ja nie zawsze to ogladam ale nie widzialam jeszcze kontrwersji,chybo to w wersji light;-)
Pati sliczne;-)
nikogo nie ma....gg nie dziala...uczyc mi sie nie chce....porzadkowac w szafie tez nie...mam leniucha,chyba pojde spac niedlugo.Wszystkim miłych snów!
Pati sliczne;-)
nikogo nie ma....gg nie dziala...uczyc mi sie nie chce....porzadkowac w szafie tez nie...mam leniucha,chyba pojde spac niedlugo.Wszystkim miłych snów!