reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam:))Dzisiaj sie dowiedziałam ze zostane styczniwą mama 2010:))jestem w 6tc termin porodu na 11stycznia...pozdrawiam wszystkich i buziammmmmmmmmmmm;-)Boże jaka ja jestemszczesliwa:-):-):-)

Kochana ogromne gratulacje:-)

moj M jest styczniowy

Mój Narzeczonek też jest styczniowy -> Koziorożec, a ja Byczek więc dwa rogacze:-p

BRAK MI SŁÓW :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Zapalcie świeczke dla kolejnego aniołka Edyty
[*]

Edytko zapalam
[*] dla Twojego Aniołka...jakie życie jest niesprawiedliwe:-(

Ostatnia edycja:
chcialam powiedziec dzien dobry ale po wiadomosciach od sylwi o kolejnym aniolku Edytki nie moge:(
EDYTKO i WIESIU dla waszego aniolka(*).....wspolczuje:(

nie moge nic wiecej napisac bo lzy same cisna sie do moich oczu....

Widzę,że juz wiecie..Nie mogłam się zebrać , aby włączyć komputer. Napisała mi w nocy, a Ja spałam!! Tak mi przykro,że nie ma mnie przy niej. Po 4 poronieniach Edytki to Ja juz nawet nie tyle rozżalona jestem co wściekła! Dlaczego????!!! Juz brak mi słów, sił i myśli..
Jaki jest ten Boski plan? Czy ktoś umie na to odpowiedzieć mi?
Edytko, dla Twojej niuni kochanej (*), kolejnej..

Edytko.....chciałabym Cię jakoś pocieszyc...ale dokładnie wiem co czujesz i wiem,ze nic nie jest w stanie Cię pocieszyc....
Nie rozumiem tego "Boskiego "planu.....jest dla mnie nie do przyjęcia.....dlaczego tak musimy cierpiec?dane nam jest cieszyc sie tylko przez chwilkę aby za moment odebrac nam To co dla nas jest w zyciu najwazniejsze.czy na tym swiecie jest jakakolwiek sprawiedliwosc?...brak mi miłów...juz nie potrafię sobie tego w zaden sposów tłumaczyc....
Przytulam Was Edytko najbardziej jak tylko mozna.....
Dla Waszych Aniołeczków.....
[*]
[*]
[*]
[*]......tak bardzo mi przykro.....

Pozdrawiam Was wszystkie.....

Witaj Aguś, wiem,że rozumiesz. Tak strasznie mi przykro z waszego powodu.
Wybacz,że nie umiem sie znaleźć w sytuacji, chciałoby sie wiele a nic nie można.

reklama
Do góry