reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiecie co kobietki A co się dzieję z Olcią PM???? Wie któraś? Juz dawno sie nie odzywała. Ani Ola15. Co u nich?
Ola PM siedzi na starczkach, tylko ja nic nie mówiłam ;-);-);-)

Raz jeszcze dziękuję Wam za wszystko....
Żegnam się .....trzymajcie sie kochane.....
Przytulam mocno.

a wiec my po wizycie.wszystko w porzadku:) usg nie bylo:)kolejna wizyta za 5 tygodni czyli 26 czerwca w szpitalu i wtedy to juz chyba zrobia porzadnie usg:):):)::) to tyle:)
Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze:-)

reklama
Dobra dziewczonka, ja narazie znikam.
Aga ir. super dzidzia sie spisuje i ty tez:tak::tak::tak:. Tak jeszcze z 10 tyg. i bedziemy zdjecia ogladac.
Do jutra. Nie smucic sie kobietki po deszczu jest slonko i zawsze bedzie lepiej.

A w zalaczniku (o ile sie pokarze) serduszko dla Wszyskich Was kochane.

Załączniki

• swarowski.jpg
    swarowski.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 75
witam

Aga Ir przyszlam zobaczyc wiesci od Ciebie i ciesze sie ,ze jest ok,teraz czekamy na USG,buziaki.

Wrobelku drobne problemy z serduszkiem moga byc od fenoterolu niestety ale dobrze,ze idziesz sprawdzic u lekarza :).Skurcze nie dokuczaja juz?

kochane właśnie brałam prysznic i zauważyłam że jakiś dziwne brązowe nitki mi wylatują czy to moze oznaczać ze w nocy lub nawet za chwil kilka rozkreci sie @

Witakcie kochane,ja tylko zaznaczam że jestem i czytam ale nie mam weny do odpisywania,mam nadzieję że wkońcu zakopię tego doła.

AgaAj jesteś silna,wierzę że wszystko dobrze sie ułoży,przytulam:tak:

Edytko wszystkie tu modlimy się i myslami jesteśmy z wami.

Dziękuję Wam wszystkim że jesteście:tak:

reklama
Ona26 skurcze wciaz dokuczaja niestety, ale juz troche mniej!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolcia glowa do gory!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry