reklama
scarlet121
Fanka BB :)
Scarlet....mamy chyba dzieciaki z tego samego rocznika......ja tez wiem,ze własnie dla Gosi musze zyc .....
Rocznik 2003. No niema wyjscia. Za kazdym razem jak juz niemasz sily-albo ci sie tak wydaje spojrz na malą. Odrazu sily dodaje. Ja tak robilam,niezawsze pomagalo,ale choc troszke.
kinguś
Nie poddam się
Jesteś silna dasz radę..jak ja sobie z tym wszystkim dam rade....?
Jutro mija rok odkad odszedł mój pierwszy Aniołek...dostał od nas prezent na swoje urodzinki....braciszka lub siostrzyczkę...mam nadzieje,ze razem jest im tam dobrze....
Aniołek zaopiekuje się drugim.
scarlet121
Fanka BB :)
A tobie Gloria,co kochana? Doleczek taki malutki? Zaraz doczytam te me zaleglosci. Nie zawsze jest pod gorke, mamy naszych bliskich, i mamy tutaj siebie. Tak jak tam ktoras napisala ze my tutaj i ten wątek to jak rodzina prawie jestesmy. Na nasze dzieciaczki czeka tu mnustwo ciotek. Nikt niebedzie mial tylu ciotek i tak "rozbudowanej rodziny" jak te nasze przyszle malenstwa. Nie smutaj sie juz...
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Wiecie co kobietki A co się dzieję z Olcią PM???? Wie któraś? Juz dawno sie nie odzywała. Ani Ola15. Co u nich?
A tobie Gloria,co kochana? Doleczek taki malutki? Zaraz doczytam te me zaleglosci. Nie zawsze jest pod gorke, mamy naszych bliskich, i mamy tutaj siebie. Tak jak tam ktoras napisala ze my tutaj i ten wątek to jak rodzina prawie jestesmy. Na nasze dzieciaczki czeka tu mnustwo ciotek. Nikt niebedzie mial tylu ciotek i tak "rozbudowanej rodziny" jak te nasze przyszle malenstwa. Nie smutaj sie juz...
Staram się, staram, ale zawsze wieczorem mnie dopada coś takiego.
Dobrze że mam Was bo większośc wieczorów siedze sama i nawet nie mam komu pomarudzić, a bliskim raczej nie pokazuję moich dołków bo po co jeszcze oni maja sie martwić, wystarczy że ja ciągle o tym myśle
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
gloria wiem sama jak to jest siedzieć samotnie w domu. Ale myśl pozytywnie
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Raz jeszcze dziękuję Wam za wszystko....
Żegnam się .....trzymajcie sie kochane.....
Żegnam się .....trzymajcie sie kochane.....
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka
ja dopiero teraz pisze bo czasu braklo
a wiec my po wizycie.wszystko w porzadku usg nie bylokolejna wizyta za 5 tygodni czyli 26 czerwca w szpitalu i wtedy to juz chyba zrobia porzadnie usg: to tyle
pozdrawiam i zycze milego wieczoru
ja dopiero teraz pisze bo czasu braklo
a wiec my po wizycie.wszystko w porzadku usg nie bylokolejna wizyta za 5 tygodni czyli 26 czerwca w szpitalu i wtedy to juz chyba zrobia porzadnie usg: to tyle
pozdrawiam i zycze milego wieczoru
reklama