reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane badania nie są tanie i nie należą do nich. Ale powiedzcie czy nie warto? Jesli na nie nie macie..idzcie do ginka.. jednego drugiego.. do internisty i walczcie o skierowania. Warto.. warto porobić badańka. SIebie przebadać i swojego M również.
Spermiogram oddaje sie do pojemniczka jak na mocz. Najlepiej jednak na miejscu bo własnie najważniejsze jest badanie zaraz po "wystrzale"...ich ruchliwość itp

Tarczyca - norma jest do 5 ale dla kobiet w ciązy własnie inna. Powinna być do 1 ale jak jest 2 to też tragedią nie jest. Ale w ciąży warto sparwdzić czy nie przyrasta.

reklama
gloria to nie źle bracia mojego M wczoraj z działki wrocili poparzeni wygladaja rewelacja

Edek a Ty to na dupe dostaniesz o mnie to juz nie pamietasz ładnie ładnie ja to sobie zapamietam (foch ) ;-)

właczcie sobie TVP2 kabaret leci boki mozna zrywac

Kochana o wszystkich Was pamiętam :wściekła/y: i nie strzelaj mi tu fochów :szok::-D:tak:

Karinko przypomiało mi się pisałaś o Wierzchosławicach coś?:sorry2: Nie wiem czy o małopolskich bo jeśli tak to to jest wioseczka pod Tarnowem:dry:..

witaj Edytko,

właśnie czytałam dziś o badankach i przytyciach i stwierdzam ze cos ze mna nie tak :baffled:
po zabiegu schudlam 4 kg (do mojej normalnej wagi) a od chwili schudniecia przytylam 5 kg :baffled: jem tyle co zwykle, nie objadam sie slodyczami ostatnio a caly czas mi kilogramy wskakuja :baffled: zastanawiam sie czy te dlugie cykle maja z tym jakis zwiazek :baffled:

Pati odnośnie tycia ja też nie chcę się wypowiadac na ten temat...:sorry2:U mnie tez waga idzie w górę a nic nie robię czego bym nie robiła do tej pory... hormony? Przecież mam w normie? Po ciązy cosik się rozregulowało? Nie mam pojęcia.

Dilajla była dzisiaj!!! Kochana jak super że napisałaś. Mówisz że synek spieszy się na świat.. wow.. czekamy na niego z ustęsknieniem. A Ty jak się czujesz?

Allaa kochana... fajowo że wypoczywaliście na morzem. Warto naładować akumolatorki... przed tak ważnym wydarzeniem

edi , koti no wlasnmie nie mam pojecia co sie dzieje przebadam te hormony ale najgorzej jak beda ok to juz naprawde nie wiem a cykle mi sie totalnie rozregulowały nigdy tak nie mialam

reklama
Do góry