reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Syla, może masz gorszy dzień przez tę pogodę, bo u Was pewnie też upał.

A ja leżę i zdycham. Poszłam do miasta i kupiłam sobie kolejne buty, tym razem klapki. W pantoflach już mi za gorąco i ledwo noga mi się w nich mieści, a letnie buty to jedne mam na drewnianej podeszwie a reszta albo niewygodna lub ciasnawa albo na obcasie. W jedną stronę poszłam na pieszo a z powrotem trajtkiem i normalnie padam, a za pół godziny idę do szkoły rodzenia. Poleżę jeszcze chwilę i idę pod prysznic.

Mi już gin zabronił samej prowadzić auto. Już pod koniec siódmego miesiąca powiedział, żeby coraz rzadziej.

Syla –gratuluję córeczkiJ

Sonita – 5 minut do morza – zazdroszczę… uwielbiam ten szumJ ja tak miałam jak Twój M parę razy mi się zdażyło przeczytać sms u M ale to był jak miałąm załamanie jego miłości do mnie… jakoś niepewnie się czułam… wyjaśniliśmy wszysto i od tamtego czasu mnie nie ciągnie nawet…

Kasiek – szybkiego powrotu do zdrowia… fajna fura dla maleństwaJ

Marti – ogromnie się cieszę z kruszynkiJ

Karola – w sprawie tej dawki clo…, który raz już się nim stymulujesz i w jakich dawkach wcześniej… z jakimi rezultatami odnośnie ilości pęcherzyków… 3 to dużo…

Also – może Selenka ma rację i już powoli się zaczyna…

Alicja – dawaj fotki – gratulacje ogromneJ jak wrażenia z wielkiego dnia??

Pixella –zdrówka dla Wiki – katar to paskudztwo dla dziecka… strasznie się męczą…

Aga IR – kusisz karpatką… mniam mniam… bardzo lubię to ciacho

Ja po pracy… powinnam skończyć sprzątać ale złapałam lenia na maksa…. Mnie coś ostatnio jajnik kłuje jak na owu –hahaha- następną w cyklu chyba;)

a ja nadal prowadze samochód, brzuszek jest ale niezbyt duzy więc nie przeszkadza jeszcze i jeżdżę z wiki a to do lekarza a to na zakupy a to do kolezanki...

sylus trzymaj sie, jeszcze 3 miesiace musisz wytrzymac co najmniej

Witajcie
Mam już część wyników- w normie. Czekam jeszcze na posiew. Miał być po 4 dniach ale w laboratorium powiedzieli że pewnie coś jeszcze rośnie i trzeba czekać. Może to i lepiej, niech coś urośnie, przynajmniej będzie wiadomo co to za cholerstwo i jaki dac antybiotyk.
Pozdraawiam wszystkie cieplutko;-)

gloria ja czekalam nawet ponad tydzien, bo rosło i rosło;-) bo jak nic nie ma to po 2 dniach juz podają wynik
juz mi troche lepiej,ale za to sie za bardzo najadłam i zaraz se pękne...wrrrrr

Ostatnia edycja:
Marti cudne wiadomości oby tak dalej. Pozdrawiam wszystkie forumkowiczki i znikam. Miałam dzisiaj radę szkoleniową którą współprowadziłm i jestem padnięta.

reklama
Witam :-) Jak obiecałam tak teraz bede codziennie :-)

Mialam sie pojawic wczesniej ale wybaczcie zaległosci w praniu i prasowaniu miałam ogromne takze ....same wiecie jak to jest ;-)

Jak miło ze mnie jeszcze pamietacie!!!!

Syla to pieknie ze mała kopie jak szalona to znak ze jest pelna sił :) Mam nadzieje ze sie juz lepiej czujesz .

A na pytanie gdzie sie podziewalam odpowiedz prosta w domu ale jakos czasu nie mialam by do Was zerknac ciagle mam remont dlatego zdjeciami sie jeszcze nie chwale

Marti gratuluje tak wspanialych wiesci !

AgaAj mi Was bardziej brakowało !!!!!!

KasiekKm zdrowka zycze trzeba kochana dbac o siebie a szpital moze uda nam sie ominac ....

Selenko pieknie ci suwaczek mknie do przodu jeszcze tylko klka tygodni i final !!!!

Also czyzby Ci sie organizm przygotowywał powoli na wielki dzien ? ze tak cie wszytsko boli ....

Sonita pogadaj na SPOKOJNIE z mezem jesli Cie to irytuje U mnie jest tak ze zdarza mi sie od mojego esmsy czytac a on ode mnie i nas to nie denerwuje bo nie mamy przed soba zadnych tajemnic

Alicja widze ze ty juz po zycze Ci kochana wszytskiego dobrego na nowej drodze zycia
oby to byla droga uslana rozami i miłoscia :-)
Wybacz ze dopiero teraz ....

Pixelko zycze zdrówka dla Twojej małej:-(

Dlaczegotak całuski dla córeczki przesyłam :*

Gabi dla Twojej córeczki zdrowka zycze ...... Wierze ze bedzie dobrze

Co wogole sie dzieje u Edytki ?????

Pozdrawiam Was serdecznie i zycze miłego wieczorku Pogoda w Sam raz na spacerki :-)

Do góry