Ale ja już od tygodnia normalnie funkcjonuję,pracuję 9 godzin,cały czas na stojąco,do pracy dojeżdżam rowerem 4 km. w jedna stronę i było wszystko ok.sama nie wiem co zrobić :-( pojadę w nocy,więc nie będzie gorąco.A może to jajeczkowanie??ale skąd to plamienie?
reklama
Ja miałam dokładnie tak jak ty... tylko że mnie źle wyczyścili, dostalam tabletki anty i jest wszystko w normie ale ja na twoim imiejscu nie ruszałabym się z domu bo według mnie możesz dostac krwotoku jeżeli tez cie źle wyczyscili
Ale ja już byłam dwa razy czyszczona,i tym razem to już chyba napewno dobrze to zrobili,lekarz sprawdzał po zabiegu (usg dopochwowe) i było ok.
Ania2611 moze sie czasem tak wlasnie zdarzyc ze miesiaczka sie pojawia ...Mialas juz dwa zabiegi , cykl Ci sie moze rozregulowal i stad wlasnie wczesniejszy okres Jesli jednak bardzo Cie to nie pokoi i masz bole brzucha albo goraczke to idz do lekarza
Ania2611 moze sie czasem tak wlasnie zdarzyc ze miesiaczka sie pojawia ...Mialas juz dwa zabiegi , cykl Ci sie moze rozregulowal i stad wlasnie wczesniejszy okres Jesli jednak bardzo Cie to nie pokoi i masz bole brzucha albo goraczke to idz do lekarza
Może masz rację,nie mam żadnych bóli ani gorączki,poczekam do jutra.Bardzo zależy mi na tym wyjeździe nie widziałam się juz pół roku z rodziną i bardzo chcę pojechać.
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
hej dziewczynki ja tylko na chwilke powiedziec wam dobranoc
fatalnie się czuje mam gorączkę katar gardło mi daje popalić chyba teraz mnie dopadło jakieś dziadostwo
do juterka królewny
fatalnie się czuje mam gorączkę katar gardło mi daje popalić chyba teraz mnie dopadło jakieś dziadostwo
do juterka królewny
witam
chciałam się z wami przywitać
Wyczytałam że u Marti dzieciątko w końcu pokazało swoje malutkie ciałko więc strasznie się cieszę.... ale strachu było dużo....
Edytko wszyscy za tobą tęsknią.... gdyby nie Andzi to bym myślała że coś ci się stało.... buziaczki i wracaj
Dziewczyny brzuchatki już chyba rzeczywiście maluszki zaczną znowu rozpakowywanie..... ale emocje....
a u mnie nic nowego.... praca, remont.... i emocje z tym związane:-(
chciałam się z wami przywitać
Wyczytałam że u Marti dzieciątko w końcu pokazało swoje malutkie ciałko więc strasznie się cieszę.... ale strachu było dużo....
Edytko wszyscy za tobą tęsknią.... gdyby nie Andzi to bym myślała że coś ci się stało.... buziaczki i wracaj
Dziewczyny brzuchatki już chyba rzeczywiście maluszki zaczną znowu rozpakowywanie..... ale emocje....
a u mnie nic nowego.... praca, remont.... i emocje z tym związane:-(
Emy
Fanka BB :)
Cześć wszystkim
Nie było mnie kilka dni, ale to wszystko przez te nerwy
Dziś miałam badanie na poziom bHCG okropny stres, nie byłam w stanie normalnie funkcjonować
Betka spadła z 65000 do 18000 byłam u lekarza. Macica powoli wraca na swoje miejsce, była wielkości 28tc więc lekarz powiedział że jeszcze ze2tyg i będzie ok. za dwa tyg znowu badanie bety i mam nadzieję że spadnie. Niby jest ok. Tylko dlaczego ja się tak boję?????
kaska- wracaj szybko do zdrowia
marti- super wieści, cieszę się ogromnie twoim szczęściem
hania- gratuluję serducha
sylwia- odpoczywaj!!!! i nie przejadaj się tak, łakomczuchu
Edycia, tęskno tu bez ciebie
Buziaki dla wszystkich
Pa
Nie było mnie kilka dni, ale to wszystko przez te nerwy
Dziś miałam badanie na poziom bHCG okropny stres, nie byłam w stanie normalnie funkcjonować
Betka spadła z 65000 do 18000 byłam u lekarza. Macica powoli wraca na swoje miejsce, była wielkości 28tc więc lekarz powiedział że jeszcze ze2tyg i będzie ok. za dwa tyg znowu badanie bety i mam nadzieję że spadnie. Niby jest ok. Tylko dlaczego ja się tak boję?????
kaska- wracaj szybko do zdrowia
marti- super wieści, cieszę się ogromnie twoim szczęściem
hania- gratuluję serducha
sylwia- odpoczywaj!!!! i nie przejadaj się tak, łakomczuchu
Edycia, tęskno tu bez ciebie
Buziaki dla wszystkich
Pa
reklama