Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Marta śliczna z Ciebie kobieta tez ci wysłałam fotki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sprawdzam i zaraz cos wysyłam
Dzidzia to córeczka mojej przyjaciółki i miała wtedy 6 dni, a co do świecidełek to jestem jak srokaMadziu śliczna kobieta z Ciebie:-) a z dzidzią na rekach Ci do twrzy
i widzę, że lubisz bluzki ze świecidełkami, to zupelnie jak ja
Dzidzia to córeczka mojej przyjaciółki i miała wtedy 6 dni, a co do świecidełek to jestem jak sroka
Witajcie kobitki tez uwielbiam świecidełka,ostatnio kupiłam sobie zegarek i gdyby nie miał kamyków to bym na niego nawet nie spojrzała.:-)
To zupełnie jak ja wczoraj kupiłam sobie taką śliczną bluzeczkę z myszką mickey cała jest z cekinów! 39 zł w sklepie Butik
haha dobrze że cekinki teraz w modzie kurcze to bardzo tanio:-)
viki witam, jak mija ci niedziela?
ja zegarek tez mam z kamykami, kurcze to chyba jakieś zboczenie
musze go odwiedzić i to koniecznieMadziu proponuję jutro odwiedzić ten sklepik i może znajdziesz tą myszkę
co do zegarka to ja też mam z cyrkoniami hihi