reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
na ogólną poprawę nastroju koleżanka mi pofarbowała włoski :) i od razu lepiej, tylko mój misio śpi po wczorajszym piwkowaniu i chrapie strasznie, ale przynajmniej mogłam nadrobic zaległości :)

Witam!Czy któraś z was miała krwotok podczas zabiegu lub zaraz po?Ja miałam ale lekarka powiedziała,że to mały krwotok i nic się nie stało.Ale ja widziałam jak się lało.Nie wiecie może skąd taki krwotok czy coś poszło nie tak?Jestem już 6 tygodni po zabiegu ale na ostatnim usg wyszło,że jeszcze "coś: tam jest i czekam do następnej @ i mam nadzieję,że się oczyści.

ja miałam dosyc silne krwawienie po zabiegu, ale potem szybko zmalało, ale plamiłam prawie 2 tyg. i w tym czasie wyszedł ze mnie jakiś spory kawałek tkanki, nie wiem i nie chcę wiedziec co to było, ale jak pójdę na kontrolę to powiem ginowi

Ostatnia edycja:
cześć kinguś:-)

Hej kinguś, miłego leniuchowania:tak:
Już wróciłam, zaliczyłam 2 drzemki :-):-):-)

To zupełnie jak ja:-D wczoraj kupiłam sobie taką śliczną bluzeczkę z myszką mickey cała jest z cekinów!:-D 39 zł w sklepie Butik
Ja bardzo lubię ten sklep ale u mnie na bazarku zlikwidowali :-(

dzien doberek dziewczyny:)
u mnie cieplutko 13 stopni i sloneczko zza chmur wyglada:)
No to pięknie, u mnie 1 stopień i pochmurno

na ogólną poprawę nastroju koleżanka mi pofarbowała włoski :)
Ja już od 10 tygodni nie farbowałam boję się jak na zapach zareaguje ;-)

estem już 6 tygodni po zabiegu ale na ostatnim usg wyszło,że jeszcze "coś: tam jest i czekam do następnej @ i mam nadzieję,że się oczyści.
Na pewno będzie dobrze i wszystko się ładnie oczyści :tak::tak:

no widze ze kolezanki zaginely w ramionach mezow hehheh
ja sama sobie siedze:)
posprzatlama caly dom , teraz jeszcze 4 pralka prania mi sie robi a moj maz poszedl z dziewczynami naszymi grac w tenisa:)
aa ja sobie tutaj klikam

reklama
Do góry