reklama
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
na ogólną poprawę nastroju koleżanka mi pofarbowała włoski i od razu lepiej, tylko mój misio śpi po wczorajszym piwkowaniu i chrapie strasznie, ale przynajmniej mogłam nadrobic zaległości
ruda-85
oni się znają, nawet się kiedyś kumplowali, fakt, że potem się o mnie prawie pobili, ale to było dawno, zresztą były z obecnym nie ma szans , a poza tym były ma doła strasznego z powodu kłopotów ze swoją obecną to go poszliśmy trochę pocieszycz obecnym do byłego???
normalnie jak telenowela:-)
ruda-85
ja nie lubię świecidełek, ale moja siostra twierdzi, że generalnie mam durne upodobania, bo nawet bluzek z napisem nie lubię i mocno kolorowychŚwiecidełka są boskie uwielbiam wszystko co się mieni i błyszzy
Witam!Czy któraś z was miała krwotok podczas zabiegu lub zaraz po?Ja miałam ale lekarka powiedziała,że to mały krwotok i nic się nie stało.Ale ja widziałam jak się lało.Nie wiecie może skąd taki krwotok czy coś poszło nie tak?Jestem już 6 tygodni po zabiegu ale na ostatnim usg wyszło,że jeszcze "coś: tam jest i czekam do następnej @ i mam nadzieję,że się oczyści.
ruda-85
ja miałam dosyc silne krwawienie po zabiegu, ale potem szybko zmalało, ale plamiłam prawie 2 tyg. i w tym czasie wyszedł ze mnie jakiś spory kawałek tkanki, nie wiem i nie chcę wiedziec co to było, ale jak pójdę na kontrolę to powiem ginowi
Ostatnia edycja:
kinguś
Nie poddam się
cześć kinguś:-)
Już wróciłam, zaliczyłam 2 drzemki :-):-):-)Hej kinguś, miłego leniuchowania
Ja bardzo lubię ten sklep ale u mnie na bazarku zlikwidowali :-(To zupełnie jak ja wczoraj kupiłam sobie taką śliczną bluzeczkę z myszką mickey cała jest z cekinów! 39 zł w sklepie Butik
No to pięknie, u mnie 1 stopień i pochmurnodzien doberek dziewczyny
u mnie cieplutko 13 stopni i sloneczko zza chmur wyglada
Ja już od 10 tygodni nie farbowałam boję się jak na zapach zareaguje ;-)na ogólną poprawę nastroju koleżanka mi pofarbowała włoski
Na pewno będzie dobrze i wszystko się ładnie oczyściestem już 6 tygodni po zabiegu ale na ostatnim usg wyszło,że jeszcze "coś: tam jest i czekam do następnej @ i mam nadzieję,że się oczyści.
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no widze ze kolezanki zaginely w ramionach mezow hehheh
ja sama sobie siedze
posprzatlama caly dom , teraz jeszcze 4 pralka prania mi sie robi a moj maz poszedl z dziewczynami naszymi grac w tenisa
aa ja sobie tutaj klikam
ja sama sobie siedze
posprzatlama caly dom , teraz jeszcze 4 pralka prania mi sie robi a moj maz poszedl z dziewczynami naszymi grac w tenisa
aa ja sobie tutaj klikam
kinguś
Nie poddam się
Ja też sama siedzę, bo M pojechał sobie pograć w siatkówkę.no widze ze kolezanki zaginely w ramionach mezow hehheh
ja sama sobie siedze
Siedzę i wcinam chrupki kukurydziane ;-)
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
kingus ja tez bym cos zjadla