reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ostatnio raczej więcej mam z sexoholika niz pracoholika:-):-):-)
chyba wiosne poczułam.......

ale serio urlop mi się przyda......
od kwietnia na nowe stanowisko..... w końcu bo już mam dość ciągłego szkolenia kogoś i jeszcze pracy na 2 etaty......
i jeszcze jeden plus- praca w co piąty weekend:-D

czekam na M
kurde dzisiaj kolezanka moja z racy ze jej siostry chlopaka pobili u nas na pradze w nocy tydzien temu !!!!!!!!!!!!!
i teraz boje sie o mojego M
zeby mi wrocil caly i zdrowy :(

Angelka naprawdę jest wam teraz ciążko..... dajcie sobie troszkę czasu..... faceci wszystko inaczej odbierają..... niestety czasami wolą udawać że prawie nic się nie stało..... rozmawiajcie

Dziękuję ślicznie za życzenia:tak:
Nie pogadam,bo oczy mi się same zamykają (moje dziecie o 5.30 wstaje).
Buziaki.

Angelka my tez mielismy taki czas ze jakos tak daleko od siebie bylismy ale wydaje mi sie ze to bardziej przemnie bylo bo ja na okraglo wyłam wychodzilam do łazienki wyłam po pranie wyłam myłam podłoge wyłam itd :(
a M juz nie mogl na to patrzeć

reklama
Do góry