reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

heh... dobre :-D
to moge tak czy siek kupic...chcialabym zeby to bylo cos co bedzie mial i co caly czas bedzie mu przypominalo ze dostal to na nasze 10-lecie... ale serio...zero pomyslow... skonczyy sie pewnie na czyms zwyczajnym;-)

reklama
dobra... Alicja uciekam z psem na spacer a pozniej pod prysznic i do lozeczka... od 6 na nogach i chyba zmeczenie mnie dopadło... miłej nocki :-D:-D:-D

Witam się Dziewczynki :-);-)dopiero wpadlam do Was :) lece nadrabiac zaległosci bo napisałyście dzisiaj sporo :-)
Dojrzałam ze Slodziutka przyszla!!!!!!! huurrraaaaaaa

cześć dziewczyny wieczorową porą

Ale tematy dzisiaj sobie znalazłyście:crazy:
po pierwsze :wiek- ja zawsze mam 21 i już!!!!!!!!
po drugie : jedzonko kocham jeść i nawet nie próbuję się odchudzać.....

Gabi spełnienia marzeń.... samych szczęśliwych chwil

Edytko jutro idę ostatni dzień w miesiącu do pracy.....od soboty na urlopik:-D

Anetko nie wiem ile masz funduszy ale może romantyczny weekend???

Mireczko wracaj kochana do formy..... na szczęście Adrianek jest grzeczniutki więc możesz odpoczywać......

Chciałam zgodzić się z Sylwią że naprawdę warto zrobić badania, nawet po pierwszym poronieniu....... nie kosztują dużo ale jeśli można cokolwiek zrobić aby nie przechodzić przez ten koszmar kolejny raz to dlaczego nie?????

Bananiara ależ ten czas ucieka..... niedługo skończy się twoja wolność:tak:, GPS na palec i początek niewoli:-D...... ale czasami jaka to piękna niewola.............

I nasz Zdechlunek już troszkę jakby zdrowszy:-p........ za mało sexu a za dużo trosk..... może tak zaczniesz odwrotnie?????

Widzę że macie lepsze plany na wieczór niż pogaduszki więc dołączę do M i razem pooglądamy doktorka

pa kochaniutkie

Troszkę przejrzałam.... ;-) kurcze weszlam na NK a tam znowu dwa malenkie dzieciaczki moich kolezanek... kurcze i to delikatne ukłucie zazdrosci.. czemu nie ja...ach..... :-(
jutro jade do przychodni chorób odzwierzecych, zobaczymy... ;/
Edytko tam sie jakos tydzien ulozyl ze mijalismy sie z D. zreszta cos sie dziwego miedzy nami porobilo, nie wiem moze to przejsciowe...
A ząbka jeszcze nie wyleczylam :zawstydzona/y: przestal bolec jak narazie sam ;-)

reklama
Angelka dajcie sobie troche czasu nasi M zawsze inaczej to przezywaja niz my
a zobaczysz ze za jakis czas i Ty bedziesz wystawiala zdjecia na NK ze swoim dzieciaczkiem :tak: :cool:

Do góry