reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Agniesia 82. Tak,taki pobyt w szpitalu to stres,wiadomo,popros o hydroxizyne w syropie,moze dostaniesz. Mi dali na wieczór zebym mogła zasnąć i nie wyła, i rano też dostałam.
Przeczytałam dzisiejszą produkcjie i zgadzam sie w 100% ze służba zdrowia i opieka w szpitalu pozostawiaja wiele do życzenia,no chyba ze ma sie znajomości.

reklama
KInguś tylko się nie denerwuj to na pewno nic grożnego.

KINGA _ pewnie masz kolkę jelitową albo żołądkową - spokojnie kobieto , to nic groźnego , groźne są skurcze w dole brzucha i plamienia. :baffled:

Kinguś może rzeczywiście to żołądek? jeśli nie przejdzie to może zadzwoń jutro do gina i się upewnij......

Kingus wydaje mi sie ze nie ma co sie bac, bo raczej ciało przystosowuje sie do ciazy i naciaga sie ...czasem jest to bolesne ale zawsze dla pewnosci mozesz isc do lekarza:happy:

Kinguś jak sie dzisiaj czujecie:confused::confused::confused:

Kingus i jak Twój brzuszek lepiej juz?.

Kingus mam nadzije ze lepiej sie czujesz, grunt to nie pnikowac( i kto to mówi:baffled:)
ale jak boli u góry to napewno nie ciąza a maluszek jest tak malutki za napewno nie przez niego ten ból.
daj znac jak sie dzis czujesz!
Jejku jesteście kochane, że się tak o mnie martwicie.
Ja już lepiej się czuje. Już 3 raz mnie tak żołądek bolał i to 3 raz po kluskach śląskich. Uwielbiam je ale niestety nie mogę ich jeść teraz już wiem.
26.03 idę na usg i mam nadzieje, że zobaczę dużego maluszka ;-)
Ale się trochę strachu najadłam wczoraj ale starałam się uspokoić i ból przeszedł.
Jakbym mogła to bym Wam po maluszku rozdała za to, że jesteście takie wspaniałe:-)

Na majówkach kolejna dziewczyna straciła synka. Rok temu zmarła jej coreczka po porodzie w siódmym miesiacu ciąży.Brak mi słów....Łzy mi ciekną....
Dla Aniałków Akuni
[*],
[*]
Bardzo mi przykro
[*]

a powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz: jak sie przytować do tego zabiegu, tzn: czy powinnam użyć maszynki i kremu do golenia?
Ja tylko maszynką ale tak jak zawsze, nie trzeba się całkowicie golić.

Agniesia82 przepraszam, nie chciałam Cię wystraszyć. Miałam na myśli tylko to żebyś o siebie dbała i uważała po zabiegu szczególniej niz zawsze. Pogode mamy jakby nie było kiepską. A sam zabieg nie był taki straszny. Ja przyszłam rano na izbę przyjęć na 8 30 i po wypełnieniu formalności( kontrolne usg, wypełnianie papierków na izbie, założenie wenflonu, mierzenie ciśnienia i wizyta z lekarzem) ok 11 przydzielili mi łóżko. Ok 11 30 kazali się wysiusiać i poszłam na zabieg. Położyłam się na samolocie i za minute juz spałam. Uczucie takie że kręci sie w głowie a potem śpisz. Ocknęłam się juz na sali w łóżku, dali kroplówkę żeby sie szybciej wybudzić i leżalam sobie. Zjadłam obiad i kolacje i o 17 wyszłam.
Dobrze jakby ktos z Tobą był chociaż do czasu zabiegu. Ze mna był mój chłopak ale po zabiegu nie mógł do mnie wejść, poszedł do domu a potem mnie zabrał.

reklama
Jak Ja się pokazuję to nikogo nie ma.:frown:

Wstawię Wam moją Madzię. Rośnie jak na drożdżach. Tylko jakaś dziś cichutka jest... buuu
Pozdrawiam wszystkie , bez wyjątku.
Za duża produkcja , nie dam rady nadrobić, nie dziś.

Do góry