reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
dziewczynki musze leci3c sie pakowac
do napisania kochane :**********
Słodziutka:*
Pa miłego popołudnia życzę:-)
Anetka 3 maj sie hahahahaha :-)
ehhh... trzymam się i nie puszczam
Glora jak czytam co napisałas to mi się włosy na głowie jeżą ja do lekarza chodze prywatnie abu uniknąć takich sytuacji, do szpitala tez przyjmował mnie mój lekarz i wtedy było ok, a jak pojechałam sama jak poronilam to przyjeli mnie tylko dlatego że miałam skierowanie na łyżeczkowanie ktorego i tak mi nie zrobili, to tragedia co dzieje sie w naszej służbie zdrowia
Dokładnie, ja też chodze prywatnie i mój lekarz robił zabieg ale nie miałam śmiałości dzwonic w niedziele do niego i poszłam w sumie na pogotowie po jakis zastrzyk ale mi kazali na ginekologie. Pierwszy i ostatni raz. a tak na marginesie to niestety smutna prawda że rzadko sie zdarza że jak idziesz do szpitala bez "znajomości" to traktują normalnie.
Magdalena26
Gloria a jak się teraz czujesz? :-)
Gloria a jak się teraz czujesz? :-)
Dziekuję juz lepiej. Wczoraj wziełam pierwszą partie leków a dzis juz jest poprawa i to duża. Tak sobie myślę że musiało mnie przewiać jak wyszłam ze szpitala bo w sumie dostałam atybiotyk profilaktycznie jak wychodziałam ale widocznie nie pomogło albo jakiś inny szczep bakterii sie przyplatał. Mam sie nie kapać w wannie i nie wspołżyć. Krwawienie juz zmalało i chyba wszystko idzie ku dobremu. Mam nadzieję że ta infekcja nie będzie miała wpływu na moje przyszłe zajście w ciążę.
Alla, mam nadzieję, że u Ciebie będzie wszystko dobrze. Ja ostatnio coś nie wchodzę na majówki, a teraz jak napisałaś o Akuni to już w ogóle jakoś się boję. Boże to takie straszne.
Gloria, rzeczywiście ten lekarz to mega cham, ja bym chyba na niego napisała skargę. To jest nienormalne, żeby tak traktować ludzi. Jak ktoś się nie nadaje do pracy z ludźmi to powinien wybrać inny zawód.
Pozostałe dziewczynki pozdrawiam, buziaczki dla Was.
Gloria, rzeczywiście ten lekarz to mega cham, ja bym chyba na niego napisała skargę. To jest nienormalne, żeby tak traktować ludzi. Jak ktoś się nie nadaje do pracy z ludźmi to powinien wybrać inny zawód.
Pozostałe dziewczynki pozdrawiam, buziaczki dla Was.
slodziutka_e
Fanka BB :)
Witam
Dla Akuni (*)(*) tak bardzo mi przykro
Alutka cieszę się że jesteś. I gratuluję małej kobietki w domu.
Karolka dziękuje dzisiaj doszły. Resztę napisze na priv.
Wszystkie Was pozdrawiam
Dla Akuni (*)(*) tak bardzo mi przykro
Alutka cieszę się że jesteś. I gratuluję małej kobietki w domu.
Karolka dziękuje dzisiaj doszły. Resztę napisze na priv.
Wszystkie Was pozdrawiam
Agniesia82
najważniejsze jest życie
Gloria, ja zaczynam być strzępkiem nerwów.
reklama
Magdalena26
Gloria, ja zaczynam być strzępkiem nerwów.
Agniesia wizyta w szpitalu to zawsze stres ale nie martw sie na zapas, wszystko bedzie dobrze