reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziekuje dziewczynki kochane jesteści no i gabi sie pokazała :-) a ja tu ciasto upiekłam właśnie i sie pokazac nie chce wrrr ;-)

Syla jak po wizycie?

nisi@ gratuluje odebrania dyplomu i serdeczne życzenia urodzinowe. Niech się spełnią Twoje marzenia

Gabi pieknie wyglądasz

Ola znalazłaś już szynę?

Anetka co do stroju, to w każdym wieku prawie wszystko dozwolone. Najważniejsze, żebys dobrze się czuła w tym co nosisz

enka jak ja Cię doskonale rozumiem. Zagladam tu czasem bo jestem wdzięczna za okazana pomoc i wsparcie, ale zaglądanie tu niestety przywołuje wspomnienia nadal jakże żywe... Pozdrawiam i tulam mocno

ruda witaj na forum i przykro mi, że w takich okolicznościach zawitałaś

iza kciuki mocno trzymam, żeby maluszek rósł szybko i zdrowo

Alla odpoczywaj sobie a w piątek czekamy na same dobre wieści

AgnieszkaAJ jak się masz?

ja tez narazie zmykam dziewczynki wpadłam tylko na chilke buziolki i jeszcze raz dziękuję :-)

Gabi ja kciuki mam cały czas zacisnięte aż juz mi sie pazkokcie w skóre powbijały no ale dla Ciebie jeszcze wytzrymam :)

a tak nie wiem czy zauważyłyście to mirci dziś nie ma a może . ..

niuśk@ sto lat sto lat dla ciebie:-d:-d:-d
spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń ( tych duzych ale i tych malutkich i jeszcze mniejszych też)

Dzięki kochane ....u mnie zdrowie juz lepiej,antybiotyk zrobił swoje....ale teraz @...chyba przylezie bo mnie mocno brzuch boli....:wściekła/y::angry:...jak ja jej nie cierpię!!!!!!!
Rzeczywiście Mireczka dziś się nie dała "czuć"....kto wie.....moze....
Selenko...zdrówka kochana...a kysz wirusy.....buziole dla Was....
Edzia,Kasiek,Szafirek...;-)...
Koti.....????
Sylwia...czekamy na wiesci........
Gabi....slicznie wyglądasz.....ja równiez nadal trzymam kciukasy,,,,
Enka...przytulam.....i mam nadzieję ,ze sie uda....
Iza....to dobre wieści...oby tak dalej....
Nowe Dziewczynki przytulam......

Pozdrawiam Was wszystkie.....

Ostatnia edycja:
reklama
WIATAM PONOWNIE......tylko na chwilke, wrzucałam fotki na NK i mam jeszcze jedną z dziś.......:-D:-D:-Da co........... kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.jpg

GABI TY TEŻ PIĘKNIE WYGLĄDASZ>>>>>> właśnie obaliłas mit że dziewczynka zabiera urodę.... naprawdę ślicznie............:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

NIUSIA:-D Wszystkiego naj,,,,naj,,,,,naj.,...... czego tylko SObie życzysz,,,,, spęlnienia najskrytszych marzeń,, powodzenia w życiu osobistym i zawodowym,,,,,, buziolki....
PZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWUSZKI.....:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry