reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Niusia słoneczko nasze wszystiego najlepszego i koniecznie zdrówka bo ostatnio jakoś cie omija!!!!! i wszystkiego o czym tylko marzysz...

dzięki za ciasteczka, do kawusi będą jak znalazł

dzięki dziewczyny za modlitwę i kciuki, tato jest już po operacji, wygląda i czuje się w miarę dobrze..... fakt że dopiero zaczyna go boleć ale myślę że da radę..... wyniki badań będą dopiero za 3-4 tygodnie i dopiero dowiemy się czy nie było w guzie zmian rakowych.......... mam nadzieję że nie
biedny tylko pewnie schudnie bo narazie nie może jeść:-).... ale dobrze mu to zrobi bo ładny brzusio wychodował.... będzie w szpitalu do poniedziałku więc troszkę pochodzę do niego, oby tylko było dobrze

patrz suwaczek na dole ;-)
Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam, jeszcze raz, jeszcze raz, niech zyje, zyje nam.....
Zobacz załącznik 120794

Niusia, wszystkiego czego tylko sobie wymarzysz, dużo szczęścia, a przedewszystkim zdrowia i małego, ślicznego bobaska
:-):tak::-):tak::-):tak::-)

A ja nadal 2 w 1, chyba mały nie chce matki zobaczyć z odrostami na głowie, więc na jutro umówiłam się do fryzjera, może wtedy w końcu zdecyduje się na opuszczenie brzuszka:tak::-D

Gabi, Kasiekm, pięknie wyglądacie:tak:

Alutko, cieszę się, ze operacja się udała, teraz to już z górki!!!:-)

Niusi@ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magdalenka26 Ty tez z Łodzi ;)
Słodziutka gdzieś Ty?
Zasiedział się coś Adrianek w brzuszku :)

reklama
Niusia, wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin! Dużo zdrowia i aby wszystkie Twoje marzenia się spełniły!!!

Gabi, śliczny brzuszek!

Alutka, mam nadzieję, że z tatą będzie wszystko dobrze i że wyniki będą też dobre.

Witam nowe dziewczynki, przykro mi, że w takich okolicznościach. Tulę Was mocno. To forum naprawdę pomaga.

Babki z Gdyni ja też chodzę do Maciejewskiego i jestem bardzo zadowolona. Jest konkretny, taktowny i przede wszystkim ma ogromną wiedzę i doświadczenie i z tego co wiem to cały czas się dokształca.

A ja dzisiaj lepiej, nie łaziłam tyle i jest ok. Mały fika. Plecy tak czy siak troszkę bolą. Dzisiaj miałam durne sny, że mi wody odeszły. Poza tym chyba, tyle, że jak zwykle trochę nerwowa jestem.

Buziaczki dla Was wszystkich!

Do góry