reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No to czekam z niecierpliwoscia na zdjecia w nastepnym miesiącu.

Ona cześć dawno cie nie było. Jak się czujesz mamuśko;-);-);-)

reklama
Carri dziekuje ,ze pytasz:*. Ja czuje sie w miare dobrze,fakt ze grypa mnie trzyma tzn moze juz ne grypa ale katar i kaszel po niej,juz 3 tydzien idzie.Dzidzio hm..nie mam pojecia co u niego bo ruchow jeszcze nie czuje,co mnie martwi:-(.Do wizyty gin jeszcze troche czasu a co u Ciebie?

Oj niech te przeziebienie juz od Ciebiie odejdzie ...Asio choróbsko :angry:
Zapewne u dzidzi wszytsko dobrze, moze czujesz ruchy ale nie jestes pewna czy to to???

U mnie powoli do przodu... Chodz wiosny jeszcze za oknem nie widac :angry: a tak bym chciała ! Humorek poza tym dobrze , w miłosci tez to chyba tyle...

Zdrówko dopisuje...siedze w domku.Posprzatalam , czasem zerkam na tv .... dzis zamierzam cos poczytac no i wieczorem bede robiła kolacyje dla meza :-).... Czyli wszystko w normie ;-)

no to milusio..:-),ja tez czekam na wiosne....moze wiecej usmiechu bedzie wtedy;-).Cos sie wydarzylo na forum?Co u Agi,Edyty,Gabi i innych?

Na forum no cóz .... zdarzaja sie czasem jakies rzeczy

Mircia jeszcze w dwupaku :)
Mordoklejka tez :)
Kingusia,Cyniczna ,Magdalenka sa w ciazy :-)
Syla w szpitalu jeszcze nie wiem co u niej teraz ....:-(

Edytka nasze GURU pracuje ....;-)
Gabi ....- "Hej,ja już po wizycie.Szyjka,a raczej cały kanał...8 mm:-:)szok:
No,ale mam już chodzić,bo dalsze leżenie jest dla mnie groźne.
Na pewno urodzę wcześniej,w każdej chwili.
Tyle,że nie mam na kogo liczyć,ale nie chcę tu o prywatnych sprawach pisać.
Także na razie chyba znikam,bo po prostu trochę mnie wszystko przerasta i nie mam siły czytać co u Was."

U AgiAj nie wiem ....

reklama
no to nowym ciezaroweczkom gartuluje:-):-):-)

Syla znow w szpitalu?znow te wymioty ehh?

Gabi lada moment z tego wynika hm.No MIrcia tez;-)
A Aga Irl jak tam,zna plec dzidzi?

Do góry