reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam dziewczynki bylam UP powiedzilam pani ze mechanik nie wystawi mi rachunku za luty bo jest juz marzec a luty juz zaksiegowal i wzamian za to mam L4 bo choruje od grudnia zrobila duze oczy i z usmiechem wiela L4, potem bylam z babci w gazowni no i autko umylam narobilam sie jak pies ale przez to humorek sie poprawil poprostu brak mi pracy i przez to nastruj sie psuje na 18 zmykam na spotkanie z kolezankami jutro do pulmonologa miedzy 14a 16
nie wim co u syli pisallam do niej wczoraj i cisza :-( mam nadzieje ze wszystko jest ok buziam Was mocno i dziekuje za mile slowa
DZIEKUJE KOCHANE, ŻE JESTEŚCIE

reklama
Witam cieplutko

Pyzuniagaj miło ze sie odezwalas bo juz sie zaczynalam martwic o Ciebie..... Nastepnym razem moze juz nie bedzie miesiaczki, wiec główka do gory ...Spokojnej pracy Ci zycze ...

Anetko o słoncu moge zapomniec... dzisiaj ani na chwile nie wylazło.... Cały dzien jest pochmurny ...

Edytko mam nadzieje ze wycieczka bedzie udana...A z tymi golabkami tez narobiłas mi smaka ...ale ja tez nie umiem je robic....nigdy nie próbowałam.Dziekujemy za przepis moze spróbuje zrobic w najblizszych dniach .

AgaIrl Ciesze sie ze z Toba i dzidzia wszystko dobrze Trzymam kciuki by tak zawsze było !!!!

Gabi trzymam kciuki !!!!

KasiekKm gratuluje przespanej nocy !

Mircia nie moge sie doczekac zdjecia Adrianka ..... zapewne czeka na wiosne !

Cyniczna witaj :) To juz 7 tydzien ...ładnie :) Mam nadzieje ze tych przykazan bedziesz przestrzegała

Marlenko oby badania wyszły dobrze ....Trzymam kciuki

Alla oj ale Kubus daje Ci czasem popalic hehe:-)

Witam moje drogie
Długo się do was nieodzywałam, ale musiałam sobie wszystko poukładać w życiu i w głowie. Teraz mogę powiedzieć że czuje sie troszkę lepiej.
Dziękuję tym, które o mnie pamietały i pocieszały.
Kochane jesteście i chyba bez Was juz nie mogę wytrzymać więc wracam.
Przeogromne buziaczki dla was i dziekuję.
Carri - jak juz na czerwono do mnie napisałas to sie wzięłam do roboty:-)
Słodziutka - w avatarku jest Bronek we własnej osobie a nie jakieś tam łapy:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::crazy::-D:-D:-D Własnie zmieniłam obrazek mam nadzieje że tym razem dostrzezesz Brona a nie łapy ;))))
Gabi, Selenko trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze.
Zafasolokowanym gratuluję z całego serca i wiem, że teraz musi byc dobrze:tak::tak::tak:
Gosiu bardzo sie ciesze że dołączyłaś teraz jak już zaczęłam się udzielać to służę pomocą, chociaż dziewczyny sie Toba super zajęły.

Słodziutka, Carri, Pyzunia, Kasiek, Anetko, Olu, Marlenko, Aga Aj, Selenko,Niusi@, Haniu, Allaa, Alutka, Mireczko,Also, Koti, Alicja, Enka, Angelka, Syla, Anesto, Sonita - kochane moje jeszcze raz dzieki

Niewymienione dziewczynki tez pozdrawiam

Ostatnia edycja:
No własnie co tam u Sylwi ...ehhh mam nadzieje ze wszytsko jest dobrze !

Ola,Szafirku,Niusia, Jezyk i wszystkie nie wymienione dziewczynki pozdrawiam serdecznie:-)

Carri moja ty dobra duszyczko:tak::tak::tak:
Tak teraz juz moge powiedziec że daje radę i nie jest mi xle
Dzisiaj byłam u gina zrobił, przegląd i powiedział że nie zepsuł nic. Wszystko jest ok i teraz czekamy na @ i da mi wspomagacze i staranka zaczynamy:-). Poprawił mi humor dzisiaj bardzo.

Hej,ja już po wizycie.Szyjka,a raczej cały kanał...8 mm:-:)szok:
No,ale mam już chodzić,bo dalsze leżenie jest dla mnie groźne.
Na pewno urodzę wcześniej,w każdej chwili.
Tyle,że nie mam na kogo liczyć,ale nie chcę tu o prywatnych sprawach pisać.
Także na razie chyba znikam,bo po prostu trochę mnie wszystko przerasta i nie mam siły czytać co u Was.
Pozdrawiam.Dzięki za kciuki.Pa.

Agusia to pieknie.... ze za niedługo staranka zaczynacie ....Wybacz ze dopiero odpisuje Ci ale wczesniej pisałam zazalenie do sklepu meblowego....

reklama
Gabi ..... moze nie masz na kogo liczyc tam u siebie ale masz Nas i Nasze wsparcie duchowe:-) Trzymam kciuki i prosze staraj sie nie martwic Choc wierze ze Ci ciezko ....Tule Cie ....Ale wiesz jeszcze troszke i zobaczysz swoje piekne cudowne malenswto .... moze to choc troszeczke napawac Cie bedzie optymizmem

Do góry