Witam dziewczynki nie miałam dzis czasu na czytanie ale nadrobiłam zaleglości
cały dzien zalatana byłam najpier z M bratem musialm pozałatwic jego sprawy bo mu samochod zrobił kaput i robiłam za kierowce no i tak na zeszyl prawie 3h w aucie az tyłek bolał, potem z babcia upiekłam miche ciasteczek i tak zeszło do 19 potem kolacja pobawiałm sie jeszcze w malowanie kolejnych aniołkow i dzien zlecial jak tak dalej pojdzie to w sweta padne na ryjek
oto moje nowe aniołki sama sie zastanawiam czy ich nie sprzedawac tylko kto by je chcial kupic szkoda
Edyto kochanie cały czas myśle o Tobie rozumiem ze potrzebujesz teraz wyciszenia i pewnie dlatego milczysz ale ja strasznie sie o Ciebie martwie :-( buziaczki dla Ciebie
PiXela śliczna dzidzia niech ładnie rośnie dalej
Agair mam nadzieje ze udało Ci sie zdac ten egzamin moze akurat miałaś szczescie 3 mam kciuki za wyniki
Aga AJ kochanie nie smutaj prosze chociaż wiem jak to jest ja miałabym termin pororodu(pierwszego) na 10 stycznie i juz jestem rozklejona drugi termin mialam miec na 18 maja ach ciezko i teraz jeszcze siweta przytulam CIe mocno - piekny wiersz
Gabi szkoda ze sie bombki potłukły ale to na szczescie :-) 3 mam za was kciuki lez ładnie i wypoczywaj a odnośnie twoich rozmysen to rzeczywiscie to ie sprwiedliwe ja przy drugiej ciezy tez juz wmawialm sobie ze wszystko musi byc ok a jednak nie bylo :-(. . . .czy kiedys bedzie ? ...
Alla, also , alutka, kasiek, syluś, dilajla, modroklejka, miglak, mała, marzena, martuś, Edytko, Seleno, Gami Agair, Agaaj, cari, jeżyk,mirka, i pozostałe niewymienione dziewczynki pozdrawiam serdecznie a na pocieszenie przesyłam aniołki (nie sa jeszcze dokonczone) one zawsze czówają nad nami
7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg
DZIĘKUJĘ WAM , ŻE JESTEŚCIE KOCHANE