reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

gabi no tak mi w badaniu wychodziło 25 a na usg więcej myslałam że Ty też miałaś w badaniu. Ale na pewno dasz radę

pixella :-):-):-) bardzo się cieszę że wszystko ok i gratuluję drugiej córeczki

wróbelek
to kamień z serca że ci się ten rachunek wyjaśnił.

Trzymam kciuki za wszystkie zafasolkowane i za wszystkie starające się:-):-):-)

reklama
Hej,chciałam sie pochwalić,że piękną choinkę mamy,ale przed chwilą....Choinka bęcla...dwa razy.Nie ma ani jednej bombki.Cały pokój w stłuczce.:szok:Mąż klnie na czym ziemia stoi,bo to oczywiście moja wina,że źle oprawił choinkę:wściekła/y:
Całe szczęście,że M śpi,jakby tak na niego poleciała...
Ale jutro będzie rozpacz,jak zobaczy,ze bombek nie ma,z takim przejęciem wieszał:zawstydzona/y:
W ogóle to dziwne uczucie,człowiek leży a to ponad dwa metry choinki się zbliża:szok:

Słodziutka jesteśmy z Tobą.................

Gabi no tak winny musi być;-):-) a na serio to szkoda choinki, a nic się nie dało uratować??

My już też mamy choinkę od soboty, ale u nas zawsze wszystko szybko

Pixellka śliczności.Piękna córeczka:-D:-D:-D:-D

Wróbelku całe szczęście, że z tym rachunkiem się wyjaśniło.Teraz możesz już spokojnie czekać na powrót do domciu.

Gabi szkoda tej Twojej choinki, a raczej bombek.Widzę,że ciekawy wieczór miałaś;-)

Pixelka--cudne zdjęcie i takie wyraźne :-):-):-)
Aga irl może... jednak zdasz......:tak::tak::tak:
Pozdrawiam reszte dziewczynek:happy2::happy2::happy2:

Mąż pomalował mały pokój, trochę ciemna ta farba wyszła na ścianie, ale jest czyściutko. Teraz jeszcze meble i pokój dla synka gotowy:-D. Znaczy sie będzie gotowy gdzieś dopiero za miesiac bo teraz to ja musze zająć się sprzątanie świątecznym:baffled:. Upiekłam pierniki i pięknie mi w szafce pachnie (musiałam schować bo by zjedli):-)

jejussss nie moge dogrzebac sie postu Edyty,co sie stalo????

ale natrafilam na Pixelke no i supperr ale Ci fajnie,ale masz cudona kobitke w sobie ,piknosci ajjajjjajjj:happy::tak:

Witam dziewczynki nie miałam dzis czasu na czytanie ale nadrobiłam zaleglości
cały dzien zalatana byłam najpier z M bratem musialm pozałatwic jego sprawy bo mu samochod zrobił kaput i robiłam za kierowce no i tak na zeszyl prawie 3h w aucie az tyłek bolał, potem z babcia upiekłam miche ciasteczek i tak zeszło do 19 potem kolacja pobawiałm sie jeszcze w malowanie kolejnych aniołkow i dzien zlecial jak tak dalej pojdzie to w sweta padne na ryjek
oto moje nowe aniołki sama sie zastanawiam czy ich nie sprzedawac tylko kto by je chcial kupic szkoda:baffled::confused:

Edyto kochanie cały czas myśle o Tobie rozumiem ze potrzebujesz teraz wyciszenia i pewnie dlatego milczysz ale ja strasznie sie o Ciebie martwie :-( buziaczki dla Ciebie

PiXela śliczna dzidzia niech ładnie rośnie dalej
Agair mam nadzieje ze udało Ci sie zdac ten egzamin moze akurat miałaś szczescie 3 mam kciuki za wyniki

Aga AJ kochanie nie smutaj prosze chociaż wiem jak to jest ja miałabym termin pororodu(pierwszego) na 10 stycznie i juz jestem rozklejona drugi termin mialam miec na 18 maja ach ciezko i teraz jeszcze siweta przytulam CIe mocno - piekny wiersz

Gabi szkoda ze sie bombki potłukły ale to na szczescie :-) 3 mam za was kciuki lez ładnie i wypoczywaj a odnośnie twoich rozmysen to rzeczywiscie to ie sprwiedliwe ja przy drugiej ciezy tez juz wmawialm sobie ze wszystko musi byc ok a jednak nie bylo :-(. . . .czy kiedys bedzie ? ...

Alla, also , alutka, kasiek, syluś, dilajla, modroklejka, miglak, mała, marzena, martuś, Edytko, Seleno, Gami Agair, Agaaj, cari, jeżyk,mirka, i pozostałe niewymienione dziewczynki pozdrawiam serdecznie a na pocieszenie przesyłam aniołki (nie sa jeszcze dokonczone) one zawsze czówają nad nami
7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg

DZIĘKUJĘ WAM , ŻE JESTEŚCIE KOCHANE

reklama
Doka widzę że ty też remoncik...ja już powolutku kończę, ale jeszcze ho ho i trochę. Naszczęście malowanie ukończone: kuchnia- złoto Egiptu, salonik : 2 ściany oliwowe, 2 beżowe-magnolia:) Nawet ładnie wyszło...tylko ta magnolia jakaś za jasna wyszła wrrr...

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny:)

Do góry