Witam Wszystkie dziewczynki późną porą
:-)
;-)
Witam nowe koleżanki i przytulam do serduszka strasznie mi przykro . . .
[*]
Edytka kochanie przepraszam, że zapomniałam wczoraj ale byłam strasznie zalatana jest mi strasznie wstyd :-(
ŻYCZĘ CI KOCHANIE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJWSPANIALSZEGO I OBY WSZYSTKO SIĘ UŁOŻYŁO I ZZA CHMUR WYSZŁO SŁONECZKO :-)
AgaIr nic nie mówię ale Ty wiesz
:-) ( TAK STRASZNIE SIĘ CIESZĘ)
Syluś bardzo proszę mi się nie zamartwiać zresztą swoje już powiedziałam ja wiem , że teraz się uda nie ma juz innej opcji 3 mam kciuki w tym cyklu skarbie
Marta mam nadzieję, że czujesz sie lepiej i z dzidzią wszystko ok kiedy masz następne USG?
Andzi , Dilajla co u Was nic się nie odzywacie mam nadzieje, że wszystko jest dobrze
Gabi ciesze się ze szyjka się nie skraca i ze jest dobrze leż dalej kochana i wracj do nas
AgaAJ dziekuje , że o mnie pmiętasz :-)czy czujesz się już lepiej czarne chmury się ozeszły? buziaki
Marlenka ja mam nadzieje ze w grudniu to już suwaczek ciazowy zobaczymy
Kasiek, Also, Alla, Mirka, mała, migllak, modroklejka,alutka, i resztę niewymienionych dziewczynek pozdrawiam serdecznie:-):-):-) nie jestem w stanie zapmietac wszystkoch postów niestety
prosze o wybaczenie
A teraz napisze co u mnie
jutro jade zawieść prace na uczelnie poprawek nie bylo duzo drobne korekty Pani profesor bardo zadowolona powiedziała, że widzi ze powoli wracam do siebie i sie bardzo cieszy bo ostatnio jak mnie widziała to byla bardzo zmartwiona i zaniepokojona moim stanem psychicznym
bronic sie bede prawdopodobnie 3 grudnia
ale jutro sie dowiem dokladnie :-) boje sie strasnie mimo ze to tylko formalnosc :-)
A jeszcze jestem zła na siebie bo znalazlam literówke na pierwszej stronie a prace juz oprawione nie wiem co robic kumpel mowio ze mam to zostawic i sie nie martwic takimi pierdolami wiec i tak zrobie
Ciesze się bo narazie idę swoim wybranym tempem teraz bede sie bronic potem musze znalesc prace i to bardzo szybko bo fundusze sie koncza:-( musze dokonczyc badania a o dzidiz to narazie starm sie nie myslec
Chciaz dzis kumpel na gg do mnie napisal i pyta sie jak tam szie czuje czy brzusi rosnie a mi sie zrobilo tak goraco ze myslalm ze sie zagotuje tak głupio i przykro mi sie zrobilo napisalm mu ze juz nie i chyba mu sie tez zrobilo nie fajnie
ale zanudzam
przepraszam, że sie tak rozpisałam pewnie i tak nikt tego nie bedzie czytał zmykam już jutro sie postaram odezwac BUZIAKI SŁODKIE