reklama
wiecie co ja chyba tez sie kłade bo moje plecki dłuzej nie wytrzymaja obiecuje jutro dać znać ale i tak sie boje . . . .
Dobranoc i słodkich snów da was dziewczynki
ona wypij ciepłe mleczko dobramuzyczka relaksacyjna i wypoczywaj wiem ze jest ciezko głowa jest pełna mysli ale czas leczy rany nigdy nie zapomnimy o naszych aniołkach ale w miare upływu czasu pogodzisz sie z ta sytuacja a poetem juz bedzie zielone światełko i wielka radoś tego Ci życze i pozostałym dziewczynka tez
BUZILOLE WIELKIE DLA WAS *-)
Dobranoc i słodkich snów da was dziewczynki
ona wypij ciepłe mleczko dobramuzyczka relaksacyjna i wypoczywaj wiem ze jest ciezko głowa jest pełna mysli ale czas leczy rany nigdy nie zapomnimy o naszych aniołkach ale w miare upływu czasu pogodzisz sie z ta sytuacja a poetem juz bedzie zielone światełko i wielka radoś tego Ci życze i pozostałym dziewczynka tez
BUZILOLE WIELKIE DLA WAS *-)
magdalenka38
Fanka BB :)
niusi@ - mój rocznik obronił się ok 2 lata temu a ja...
ciągle na etapie pisania pracy wwwwwwwwww
Ale od jutro obiecuję, że się zmobilizuję. Napisze szybko i obronię się przed następną ciążą, żeby umysł mieć czysty:-)
ciągle na etapie pisania pracy wwwwwwwwww
Ale od jutro obiecuję, że się zmobilizuję. Napisze szybko i obronię się przed następną ciążą, żeby umysł mieć czysty:-)
magdalenka u nie tak samo wiekszosc sie obrnila 2 lata temu czesc odpuscial juz sobie na dobre reszta została na polu boje a mi sie tak nie chce ze szok wrrrr ale musze obiecałam sobie i nie tylko sobie ;-)
Niusi czekamy na wynik testu!!!!!
Ona witaj, okoliczności bardzo bolesne ale uwierz mi że ta terapia grupowa daje poczucie zrozumienia....
Jesli nie dopcham się do kompa w hotelu to do poklikania za 10 dni
dobranoc....
Ona witaj, okoliczności bardzo bolesne ale uwierz mi że ta terapia grupowa daje poczucie zrozumienia....
Jesli nie dopcham się do kompa w hotelu to do poklikania za 10 dni
dobranoc....
reklama
magdalenka38
Fanka BB :)
Alutka17 - miłego szkolenia:-) Po 10 dniach to będziesz mieć czytacwa duuuuuuużo;-)
Niusi@ - strasznie trudno się teraz zabrać wiem coś o tym, rodzice mnie uduszą jak się nie obronię;-) Możemy mobilizować się razem:-)
Niusi@ - strasznie trudno się teraz zabrać wiem coś o tym, rodzice mnie uduszą jak się nie obronię;-) Możemy mobilizować się razem:-)