reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja na szczęście z zachodzeniem problemu nie mam, zachodzę kiedy chcę, dopiero potem zaczynają się schody.... No ale 13 tydzień rozpoczęty, więc nic, tylko się cieszę:-)

reklama
WITAM,
mam na imię Patrycja straciłam drugie dziecko w trzecim miesiącu ciąży, leże teraz w domu i tak przeglądałam internet i trafiłam na WAS, ciężko mi pisać teraz o wszystkim ale myśle ze z czasem otworzę sie .....
może mi to pomoże choć w jakimś minimalnym stopniu :-(

witaj pati///przykro ze w takich okolicznosciach...przytulam mocno......daj sobie troszke czasu a jak bedziesz gotowa napisz...my wszystkie jestesmy bardzo mile i staramy sie pomagac sobie nawzajem :0

Miruś i oby tak dalej....aż do 40-go :-)

a o prawidłowej owulce świadczy chyba tylko donoszona ciąża i dzidziuś dodam... :-) jajeczko może byc nie takie, plemnik też a dojdzie jakims trafem do zapłodnienia i zagniezdzęnia ciaży a potem dzidziuś niestety umiera...

reklama
pixela nie zawsze.....u mnie dzieciatka obumieraly za kazdym razem chociaz do jakiegos czasu ciaza rozwijala sie prawidlowo....nawet serduszko bilo....widac jest inna przyczyna....ale ja jak mirka bede brac aspiryne i prawdopodobnie to pomoze...mam nadzieje...patrzac na mirke mam wiecej optymizmu a i znam kilka przypadkow szczesliwie zakonczonych ciaz po takich terapiach

Do góry