reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
postaram sie zaglądać tutaj, narazie jestem na wolnym L-4 wiec lerze z laptopem w łózku i czytam choć czasem brak mi juz sił
czytałam troche waszych postów wczesniejszych i widze że tutaj tworzycie jedna wielką rodzine :) wspieracie sie nawzajem, podpowiadacie co macie zrobic itp,
miło :)
.............
do pozniej

pati wszystki jestesmy po takich samych przejsciach...po jedej ,dwoch lub wiecej stratach wiec doskonale rozumieny co czujesz jak nikt inny....niestety nikt nie jest w stanie zrozumiec co przechodzisz niestety...tylko my.....inni moga sie tylko domyslac lub zgadywac.....a my...jestesmy wlasnie po to zeby sie wspierac wysluchac i doradzic...

madzia nie stwierdzono zespolu u mnie.....ja nie jestem w polsce jak zauwazylas....robilam jeszcze jedno badanie powtorkowe bo tak podobno tzreba....prawdopodobnie ze bedzie ok ale tego dowiem sie 24 wrzesnia na kontroli....ja zakrzepicy zadnej nie mialam z tego co wiem hehehe....ale z punktu widzenia 3 niewyjasnionych poroniem i one nastapily okolo 10 tygodnia ciazy powiedzieli ze bede brac aspiryne od momentu jak test bedzie pozytywny

ale cos mi sie wydaje ze te badanie na zespol wyszlo niewiele ponad norme...cos tam tak wyszlo....ninimalnie ponad norme ale nie wiem co....ogolnie stwierdzili ze nia ma sie do czego przyczepic....ale zespolu nie potwierdzili....

reklama
Do góry