reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
super ♥️ trzymam mocno kciuki. A jak się czujesz i psychicznie i fizycznie?
Dziwnie... chyba już mnie to wszystko tyle stresu kosztowało, że teraz czuję się totalnie wypruta z uczuć. Fizycznie... jak nie jem to jest bardzo źle jak zjem to mogę funkcjonować. Poza tym nie mam na nic siły. Chodzę spać razem z moim dzieckiem tuż po zachodzie słońca;-)

Dziwnie... chyba już mnie to wszystko tyle stresu kosztowało, że teraz czuję się totalnie wypruta z uczuć. Fizycznie... jak nie jem to jest bardzo źle jak zjem to mogę funkcjonować. Poza tym nie mam na nic siły. Chodzę spać razem z moim dzieckiem tuż po zachodzie słońca;-)
może i to wypranie z uczuć nie jest teraz takie złe. Na uczucia będzie jeszcze czas.

@sadness35 dobre wieści, bardzo się cieszę 🥰 mi pomagały zwykle tabsy do ssania, ale widzę, że u Ciebie to nie skutkuje 😔 może lekarz cos podpowie. Trzymam kciuki, a ulgę. Dzielna jesteś, a do lipca niedaleko ❤️

@Sojka widzę że bardzo dużo nerwów Cie to wszystko kosztuje 😔 ja chodziłam na terapię w ciazy. Potem sama wypracowałam sobie taki styl, że nie wybiegałam w przyszłość dalej niż jeden dzień do przodu 😀 po prostu zylam z dnia na dzień. Do porodu wiele osób z mojego otoczenia nie wiedziało że jestem w ciąży. Ja do końca obawiałam się szykowania ubranek, pokoju itp. Teraz z perspektywy czasu trpche tego żałuję, bo mogłam sobie na luzie bez stresu przeżyć ciaze, skoro wszystko dobrze się skończyło. No ale po czasie to każdy jest mądry 😀 trzymam kciuki ❤️

@olka11135 mam na koncie pusty pecherzyk, ale mam nadzieję, że u Ciebie się to nie potwierdzi 😔

reklama
@sadness35 dobre wieści, bardzo się cieszę 🥰 mi pomagały zwykle tabsy do ssania, ale widzę, że u Ciebie to nie skutkuje 😔 może lekarz cos podpowie. Trzymam kciuki, a ulgę. Dzielna jesteś, a do lipca niedaleko ❤️

@Sojka widzę że bardzo dużo nerwów Cie to wszystko kosztuje 😔 ja chodziłam na terapię w ciazy. Potem sama wypracowałam sobie taki styl, że nie wybiegałam w przyszłość dalej niż jeden dzień do przodu 😀 po prostu zylam z dnia na dzień. Do porodu wiele osób z mojego otoczenia nie wiedziało że jestem w ciąży. Ja do końca obawiałam się szykowania ubranek, pokoju itp. Teraz z perspektywy czasu trpche tego żałuję, bo mogłam sobie na luzie bez stresu przeżyć ciaze, skoro wszystko dobrze się skończyło. No ale po czasie to każdy jest mądry 😀 trzymam kciuki ❤️

@olka11135 mam na koncie pusty pecherzyk, ale mam nadzieję, że u Ciebie się to nie potwierdzi 😔

W zeszły czwartek był już prawidłowy zarodek, a i jego wielkość odpowiadała mojej domniemanej owulacji czyli 6+1 także już wyglądało prawidłowo :) kolejne USG mam w piątek i liczę już na serduszko itp.

Do góry