reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Następna dziewczyna poroniła. Anulka27, tak strasznie mi jej żal.... Czy to się skończy?? Zauważyłyście, że od jakiegoś czasu prawie codziennie ktoś nowy się odzywa z tak straszna wiadomościa??:no:

Wróciłam z bety

Wynik: 281:tak:
Czyli według norm to 4/5 tydz a według OM byłby 5/6 ale zgadzałoby sie to ze w terminie @ test był negatyw więc owu była przesunieta okolo tygodnia i tu mam potwierdzenie:-)

Witam ;-)
Koleżanki w pracy mnie dziś mile zaskoczyły. Były super i nawet coś miłego mi przygotowały. Byłam naprawdę pod wrażeniem.

Ja też jestem niedoszła październikowa mama. Miałam termin na 19 październik :( Poronienie zatrzymane w 9 t.c. ale ciąża obumarła wcześniej bo już zaczynało się krwawienie.

Cyprysiowa gratulacje!!! Może rozwiązałaś worek z przyszłymi mamusiami ;-)

Rosaniu ! Jesteś jak najbardziej proszonym gościem w rodzinie .Ja się cieszę że jesteś .Jak wiesz jest mi przykro z powodu tego co się stało , ale nie zauważasz tego , a szkoda .TRZYMAJ SIĘ ! DASZ RADĘ !
P.S. czy siostra M to ta osoba o której myślę ?
POZDRAWIAM .TRZYMAJ SIĘ !!!!

Rosania,raczej niczego się nie dowiesz.To zazwyczaj jest jedno zdanie po łacinie,które określa badany "materiał" czyli np. łożysko i doczesna,czasem również to,że był stan zapalny.Tylko potwierdzenie,że byłaś w ciąży.A badania robi się wszystkim,aby wykryć ewentualny zaśniad groniasty (nowotwór kosmówki).Ale zazwyczaj już na usg widać,że to ten zaśniad gr.
Trzymaj się.
Buźka dla wszystkich.Pa.

reklama
Witajcie dziewczyny ja dowiedziałam sie, że moje maleństwo nie żyje 02.04.2008byłam w 14tyg ciąży. Wczoraj miałam zabieg-to było coś okropnego i nikomu tego nie życzę... Czuję wielki ból i wielką stratę!!! :-( Dzisiaj wyszłam ze szpitala i postanowiłam do was napisać-nie potrafię się z tym pogodzić,tęsknie za moim aniołkiem... :-(
Miałam termin porodu na 08.10.2008

Do góry