K
Katijah
Gość
Podpowiedzcie czy coś zmieniłyście w tym szczęśliwym cyklu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
EchKrew na betę pobrana. Wyniki pewnie bedą jutro więc trochę muszę poczekać. Rano powtarzam test.
@Katrinaka wiem, że to oklepane, ale ja postanowiłam wyluzować. Przestałam obsesyjnie obserwować swój organizm. Przytulanki były tylko RAZ!!! w 9dc. Rzuciłam się w wir pracy. Także taki to był cykl.
Ja miałam wyjątkowo jakoś tak wykichane w tym cyklu , wcześniej planowaliśmy sex co 2 dni jednak w okolicy owu a w tym cyklu jakoś tak wyszło że 3 dni pod rząd i potem w dzień przed owu i w dzień owu nic. Nawet się nie spodziewałam ciąży w tym cyklu tylko mnie piersi zaczęły pobolewac dlatego zrobiłam ten test.Podpowiedzcie czy coś zmieniłyście w tym szczęśliwym cyklu?
Ja poroniłam w lipcu. 28.06 dowiedziałam się o obumarciu ciąży, odstawiłam duphaston, 03.07 zaczęłam krwawienie, 06.07 poroniłam jajo w całości, krwawienia trwały do 09.07 a 22.07 dostałam miesiączkę, która trwała 5 dni i cykle wróciły mi do normy, trwają mniej więcej 28-30 dni. Bóle jajników, mogą wskazywać na zbliżającą się @. Nie wiem czy owulacja może nastąpić tak szybko, ale jeśli się martwisz to umów się na kontrolę do ginekologa i pewnie rozwieje Twoje wątpliwości.Hej Kochane. Czy bolały Was jajniki dwa tyg ponad po samoistnym poronieniu? Tak mnie dzisiaj ciągnie na dole, że nie wiem czy to owulacja czy miesiączka się zbliza. Jak wgl wyglądała u Was długość cyklu do nastepnej miesiączki?
No właśnie w przyszłym tygodniu mam wizytę. U mnie beta nie wzrosła powyżej 100 i lekarz powiedział, ze przy takiej becie wszystko się samo oczyści i mam to traktować jak normalna miesiączkę. Cykle do tej pory miałam krotkie i owulacja zazwyczaj była już 3 -4 dni po miesiaczce. A teraz to nie wiem czego mam się spodziewać.Ja poroniłam w lipcu. 28.06 dowiedziałam się o obumarciu ciąży, odstawiłam duphaston, 03.07 zaczęłam krwawienie, 06.07 poroniłam jajo w całości, krwawienia trwały do 09.07 a 22.07 dostałam miesiączkę, która trwała 5 dni i cykle wróciły mi do normy, trwają mniej więcej 28-30 dni. Bóle jajników, mogą wskazywać na zbliżającą się @. Nie wiem czy owulacja może nastąpić tak szybko, ale jeśli się martwisz to umów się na kontrolę do ginekologa i pewnie rozwieje Twoje wątpliwości.
I u mnie krwawienie trwało tydzieńJa poroniłam w lipcu. 28.06 dowiedziałam się o obumarciu ciąży, odstawiłam duphaston, 03.07 zaczęłam krwawienie, 06.07 poroniłam jajo w całości, krwawienia trwały do 09.07 a 22.07 dostałam miesiączkę, która trwała 5 dni i cykle wróciły mi do normy, trwają mniej więcej 28-30 dni. Bóle jajników, mogą wskazywać na zbliżającą się @. Nie wiem czy owulacja może nastąpić tak szybko, ale jeśli się martwisz to umów się na kontrolę do ginekologa i pewnie rozwieje Twoje wątpliwości.
@Lunka85 ja też totalnie można powiedzieć odpuściłam ten cykl. Zrobiłam ten test dziś bo pobolewaly mnie piersi pierwszy raz od poronienia, czyli od kwietnia. Ale wierzcie, czy nie nie liczyłam na dwie krechy. Nawet próbkę moczu wylałam natychmiast po wykonaniu testu. Nawet nie spojrzałam na wynik. Jak zerknęłam to juz jej nie było i nie mogłam powtórzyć testu. Normalnie szok.Ja miałam wyjątkowo jakoś tak wykichane w tym cyklu , wcześniej planowaliśmy sex co 2 dni jednak w okolicy owu a w tym cyklu jakoś tak wyszło że 3 dni pod rząd i potem w dzień przed owu i w dzień owu nic. Nawet się nie spodziewałam ciąży w tym cyklu tylko mnie piersi zaczęły pobolewac dlatego zrobiłam ten test.
No właśnie w przyszłym tygodniu mam wizytę. U mnie beta nie wzrosła powyżej 100 i lekarz powiedział, ze przy takiej becie wszystko się samo oczyści i mam to traktować jak normalna miesiączkę. Cykle do tej pory miałam krotkie i owulacja zazwyczaj była już 3 -4 dni po miesiaczce. A teraz to nie wiem czego mam się spodziewać.